Protectia muncii Corbeanca

Protectia muncii Corbeanca ofera pentru companiile interesate din localitatea dumneavoastra, toata gama de servicii de consultanta specializata in domeniul sanatatii si securitatii in munca (SSM), servicii de prevenire si stingere a incendiilor (PSI-SU) precum si servicii de protectia mediului.

In afara de aceasta gama complexa de servicii de consultanta, Protectia muncii Corbeanca mai pune la dispozitia persoanelor juridice interesate si servicii de infiintare companii noi, servicii profesionale de contabilitate, resurse umane si consultanta juridica.

Care sunt atuurile echipei de specialisti de la Protectia muncii Corbeanca?

In primul rand acordarea de consultanta nelimitata si gratuita pentru partenerii de contract, seriozitate, confidentialitate, preturi reduse, garantia serviciilor efectuate si deplasarea la sediul viitorilor parteneri.

Daca luam in considerare competitia mare din piata companiilor private din Romania din ultimii ani, este foarte recomandat ca activitatile importante precum cele de protectia muncii, prevenirea si stingerea incendiilor dar si activitatile de evaluare riscuri, pregatire personal si auditari interne sa fie cat mai bine organizate pentru a avea o dezvoltare neintrerupta lipsita de evenimente nedorite. Acest lucru este posibil apeland la companii specializate in acest domeniu!

In acest sens, specialistii de la Protectia muncii Corbeanca va garanteaza prin serviciile pe care le ofera, siguranta si securitate maxima pentru salariatii dumneavoastra, confort si mediu european de lucru dar si lipsa aparitiei accidentelor de munca grave,  pentru ca, asa cum este scris si pe site-ul companiei noastre „Accidentele de munca pot fi prevenite” si „A munci in siguranta este o conditie a naturii umane”. Experienta acumulata in cei 5 ani de cand suntem in piata de profil precum si situatiile practice pe care le intalnim zi de zi in activitatea noastra va pot ajuta sa obtineti cu usurinta eficienta si siguranta sporita in ceea ce faceti!

In afara de servicii precum intocmire efectiva dosar SSM necesar infiintarii sau prelungirii Autorizatiei de Functionare, identificare de lipsuri si organizare completa de activitate SSM, instructaje periodice pentru salariati si personalul managerial interesat, Protectia muncii Corbeanca va mai poate oferi spijin si in organizarea activitatii de prevenire si stingere a incendiilor, intocmire dosar PSI-SU, lista dotarilor necesare pentru o buna prevenire a incendiilor si informari periodice despre reglementarile legale noi din acest domeniu.

Referitor la  pachetul de servicii pentru protectia mediului, acesta este vast si include servicii precum: asistenta pentru identificarea deseurilor generate conform Codului Deseurilor, elaborare planuri de interventie in caz de poluari accidentale, elaborare evidente lunare privind gestiunea deseurilor, raportari in aplicatia electronica – Sistemul Integrat de Mediu (SIM), obtinere Autorizatii de mediu, Acord de mediu si Accept de evacuare ape uzate.

Protectia muncii Corbeanca  va mai poate eficientiza activitatea companiei pe care o detineti si prin consultanta in domeniul contabilitatii precum certificari de bilant, cenzorate, consultanta fiscala, auditari interne, servicii de salarizare, etc

Daca astfel de servicii va pot fi utile, Protectia muncii Corbeanca  va invita cu aceasta ocazie sa consultati cu incredere site-ul sau www.protectiamuncii-bucuresti.ro, pentru a afla mai multe informatii despre ceea ce facem. Ne puteti contacta oricand si telefonic sau direct la sediul companiei noastre din localitatea Corbeanca, pentru a vedea daca  vi se potrivesc solutiile noastre! Va asteptam cat mai curand posibil!