Protectia muncii Bucuresti ofera servii in orasul Chitila din judetul Ilfov.

Protectia muncii Chitila este numele noii noastre filiale din orasul Chitila. Pentru ca ne intereseaza foarte mult sa fim cat mai aproape de partenerii nostri si pentru ca vrem sa simplificam procedurile de lucru si sa economisim timp, vom fi prezenti cu tot cu specialisti si in orasul dumneavoastra.

Cu aceasta ocazie trebuie sa va spunem cateva cuvinte despre ce am realizat noi pana acum pentru a ne cunoaste cat de cat. Protectia muncii Bucuresti este o firma care  s-a infiintat in urma cu 5 ani, a oferit servicii in Bucuresti si in judetul Ilfov , in special servicii de protectia muncii , servicii de aparare impotriva incendiilor, consultanta pentru probleme de mediu, servicii de protectie civila, servicii de evaluarea riscurilor si multe altele.

Una din vestile bune pe care le-am pregatit este ca aceste servicii noi le oferim pentru orice domeniu de activitate, si ce am facut pana acum in Bucuresti vom face si in orasul Chitila. Nimic in plus, nimic in minus!

Cine ne cunoaste mai de mult, stie ca expertii nostri in securitate si sanatate in munca sunt de parere ca : „Accidentele de munca pot fi prevenite” si  „A munci in siguranta este o conditie a naturii umane”.

Pe scurt, Protectia muncii Chitila va aduce si aici tenacitate, pricepere si perseverenta, obiective la care nu vom renunta in batalia de a ajuta cat mai multe companii sa se dezvolte si sa evite pericolele societatii moderne. Pentru ca tendinta de a moderniza in plus procesul de productie, lucru frecvent intalnit astazi, mai ales in societatile tinere, implica niste ricuri mai mari decat in trecut.

Vom pune la dispozitie pentru cei interesati, servicii precum intocmire dosar SSM in vederea infiintarii companiei, instructaje periodice pentru orice domeniu de activitate, consultanta despre ce trebuie facut ca sa nu avem niciodata un accident de munca, consultanta de specialitate pentru persoanele implicate in activitatea manageriala, etc.

Pentru ca ne intereseaza foarte mult acest domeniu, mai avem in portofoliu si servicii       de medicina muncii dar si servicii de instruire despre cum putem preveni incendiile sau ce avem de facut in situatii de catastrofe naturale (cutremure si/sau inundatii).

Si tot Protectia muncii Chitila va mai aduce in acest oras servicii pentru infiintare firme noi, servicii de contabilitate, de resurse umane, servicii de consultanta juridica si evaluari de risc.

Concret am sa va prezint cateva exemple de servicii de medicina muncii pe care o sa le puteti gasi la noi : consultatii pentru angajare si/sau periodice, investigatii paraclinice precum teste de audiometrie, spirometrie, electrocardiograme, masurare indice masa corporala si multe altele.

Din categoria servicii de resurse umane amintim doar de cele de intocmiri fise de post, inregistrari REVISAL, rezilieri contracte de munca indiferent de cauza, servicii de training, elaborarea Regulamentului Intern si a Contractelor de munca, intocmirea dosarelor personale pentru salariati, medierea conflictelor de munca, intermedierea raporturilor de munca intre salariati si angajatori, etc.

Prin urmare va invitam sa rasfoiti cateva minute site-ul nostru pentru a sti precis ce solutii puteti gasi la noi oricand. Ne puteti suna sau ne puteti trimite un email in care sa ne povestiti pe scurt care sunt problemele pe care le doriti a fi rezolvate si va vom raspunde oferindu-va solutiile noastre.