Protectia muncii Catelu

Infiintati inca din anul 2011, oferim servicii complete de consultanta specializata in domenii importante precum protectia muncii (SSM) si prevenire si stingere incendii (PSI-SU)!

Cu aceasta ocazie mai mai aducem la cunostinta faptul ca Protectia muncii Bucuresti, pentru ca acesta este numele companiei noastre, ofera in localitatea dumneavoastra prin filiala sa Protectia muncii Catelu si servicii de medicina muncii, servcii de protectia mediului, evaluare riscuri la securitate fizica, servicii de infiintare companii noi, servicii de contabilitate, resurse umane, consultanta juridica, verificari ISCIR si verificari PRAM.

De ce am ales sa oferim servicii de protectia muncii si prevenire si stingere incendii?

Pentru ca noi le consideram foarte importante si necesare. Dupa cum puteti citi si pe site-ul companiei noastre www.protectiamuncii-bucuresti.ro, opinia noastra este ca „Accidentele de munca pot fi prevenite” si „A munci in siguranta este o conditie a naturii umane”. Daca luam in calcul riscurile sporite din ziua de astazi generate de complexitatea proceselor de fabricatie, nevoia de productivitate mare si numarul din ce in ce mai mare de salariati tineri, devine o necesitate organizarea buna si instruirea completa in astfel de domenii.

Pentru a nu pierde prea mult timp, va prezentam in continuare serviciile de SSM oferite de Protectia muncii Catelu oricarei companii interesate: intocmire dosar SSM necesar functionarii si reautorizarii, instructaje periodice pentru toti salariatii dar si pentru personalul de conducere, organizarea intregii activitati SSM, informari periodice despre noutatile legislative ce trebuiesc aplicate, etc.

Tot specialistii de la Protectia muncii Catelu va mai anunta ca astfel de servicii sunt puse la dispozitie indiferent de domeniul de activitate economica pe care il detine societatea dumneavoastra, fie ca este vorba despre o intreprindere mica sau mijlocie, fie ca este vorba despre un PFA sau asociatie profesionala.

Sunt importante serviciile de prevenire si stingere a incendiilor mai ales pentru companiile mari cu productivitate foarte ridicata? Daca vom lua in calcul evenimentele nefaste petrecute la Clubul Colectiv, raspunsul va veni de la sine!

Prezentam in continuare pe scurt si tipurile de servicii PSI-SU pe care le puteti contracta cu Protectia muncii Catelu: verificare extinctoare, intocmire lista dotari necesare, intocmire dosar PSI, instruiri periodice pentru salariati, informari permanente despre noutatile legislative aparute, etc.

De asemenea, pentru a gasi intr-un singur loc toate tipurile de servicii de protectie pentru angajatii firmei dumneavoastra, am decis sa includem in portofoliul nostru si servicii de medicina muncii.

Cand o sa aveti nevoie, Protectia muncii Catelu va ajuta sa oferiti salariatilor din companie, servicii de consultatii de medicina muncii in vederea angajarii si periodice, intocmire documentatie pentru concediile de risc maternal, elaborarea Raportului anual de evaluare a starii de sanatate a salariatilor, organizare cursuri de prim ajutor la locul de munca, determinari de zgomot, iluminat, temperatura si umiditate relativa a mediului de munca dar si alte tipuri de servicii de acest gen.

Tot colegii de la Protectia muncii Catelu mai ofera salariatilor dumneavoastra si posibilitatea de a beneficia de investigatii paraclinice precum teste de audiometrie, electrocardiograme, visiotest, pulsoximetrie, spirometrie, masurare de indice masa corporala si multe altele.

De ce am ales sa oferim servicii de infiintare companii noi, servicii de contabilitate, resurse umane si consultanta juridica?

Un alt avantaj mare pe care Protectia muncii Catelu l-a mai descoperit in practica de zi cu zi este acela ca nu o sa mai aveti intreruperi de activitate sau termene noi de negociat pentru finalizarea proiectelor aflate in derulare datorate lipsei de personal, luand in calcul tendinta mare de migrare a fortei de munca in strainatate daca o sa primiti ajutorul necesar din partea unor companii care ofera astfel de servicii.

Externalizand activitati precum contabilitate, resurse umane si cele din domeniul juridic, eficienta firmei dumneavoastra poate creste mult precum si timpul alocat administrarii afacerii in sine!

Asadar, va asteptam direct la sediul companiei noastre pentru a analiza fiecare solutie optima ce vi se potriveste si pentru a stabili conditiile unei posibile colaborari de succes. Puteti conta pe experienta noastra dar si pe spijinul nostru pentru a reusi in ceea ce doriti sa faceti!