Protectia muncii Bucuresti va oferi aceeasi gama de servicii complete de protectia muncii si in orasul Buftea.

Pentru ca timpul este pretios si pentru ca ne place sa fim operativi, si nu in ultimul rand, pentru ca ne place sa fim cat mai aproape de partenerii nostri de pana acum dar si de cei din viitor, am decis sa deschidem un punct de lucru si in orasul Buftea.

Incepand cu servicii complete de protectia muncii si servicii de pregatire pentru situatii de dezastre naturale, servicii de prevenire a incendiilor, intocmire dosare PSI, serivicii de protectie civila, consultanta privind protectia mediului dar si multe altele, ce am oferit pana acum in locurile unde am functionat, acelasi lucru il vom face si aici in Buftea .

Gama completa de servicii o avem prezentata detaliat pe site-ul companiei. Adresa web este www.protectiamuncii-bucuresti.ro unde sunt afisate si numerele de telefon si adresa de email pentru contact.

Din categoria serviciilor de protectia muncii sau de securitate si sanatate in munca (SSM) cum se mai numesc in zilele noastre, avem incluse in portofoliu atat serviciile de intocmire efectiva a documentatiei SSM necesara infiintarii unei companii noi cat si instructajele periodice obligatorii ale salariatilor si ale personalului de conducere, in acelasi timp. Oferim si consultanta continua pentru cei ce vor sa stie cat mai multe lucruri despre un astfel de domeniu indiferent de tipul de activitate economica pe care il detine compania dumneavoastra.

De asemenea, Protectia muncii Buftea va oferi aceleasi servicii ca si in Bucuresti pentru intocmire dosare PSI, instruiri despre cum ne organizam la locul de munca pentru a nu apare incendii sau ce trebuie facut daca acest lucru se intampla totusi. Acelasi lucru este valabil si pentru dezastre naturale precum inundatii si cutremure.

Tot  Protectia muncii Buftea va mai poate consilia in probleme de protectia mediului, probleme de aparare civila, evaluari de risc si servicii de medicina muncii, toate acestea pentru a gasi totul intr-un singur loc. Riscurile mari la care sunt astazi expusi atat salariatii cat si managerii trebuiesc identificate si eliminate. Industrializarea in exces, graba oamenilor de a avea o viata mai buna, tehnologia care este din ce in ce mai sofisticata si mai abundenta poate sa conduca, daca nu suntem atenti, la multe lucruri chiar grave.

Faptul ca tinerii sunt din ce in ce mai interesati de locurile de munca performante si bine platite, pentru ca salarii bune nu vom gasi decat acolo, ne determina sa reflectam mai mult asupra subiectului: ce pot face aceste utilaje performante daca nu suntem atenti?. Ce fel de accidente de munca se pot produce si care sunt urmarilor lor in timp mai ales?

Daca am vazut vateva din motivele care ne-au determinat sa ne oprim mai mult timp la domeniul protectiei muncii, sa continuam si cu alte exemple.

Ce fel de servicii de medicina muncii va pune la dispozitie Protectia muncii Buftea in orasul Buftea ?

Cateva exemple le prezentam (portofoliul complet il gasiti pe site) aici: controale medicale la angajare si controale periodice, examene paraclinice precum teste de audiometrie, spirometrie, pulsoximetrie, masurarea indicelui de masa corporala, etc.

Mai departe o sa discutam despre la alte doua categorii de servicii aflate si  in portofoliul filialei Protectia muncii Buftea de acum incolo. Anume, serviciile de contabilitate si de resurse umane pe care le mai oferim clientilor nostri alaturi de cele de consultanta juridica( pentru orice domeniu solicitat).

Serviciile de contabilitate sunt foarte diverse, incepand cu servicii de contabilitate efectiva precum inregistrari contabile, intocmire bilant contabil, balante de executie bugetara, etc, precum si servicii de refacere contabilitate, consultanta fiscala, cenzorat, audit intern si dizolvari sau infiintari de societati.

Din categoria serviciilor destinate domeniului resurselor umane Protectia muncii Buftea va oferi de acum incolo si servicii precum: intocmirea de decizii pentru desfacerea sau suspendarea contractelor de munca din diverse motive, intocmirea, actualizarea si depunerea Registrului de evidenta a salariatilor – REVISAL ori de cate ori este nevoie, eliberarea de adeverinte pentru salariati, evaluare personal, servicii de training, de intocmire a notelor de lichidare si multe, multe altele.

Acestea au fost cateva cuvinte si cateva exemple despre ceea ce vom face in orasul Buftea pe viitor. Daca va putem ajuta sau daca sunteti in impas, nu uitati sa accesati pagina web a companiei unde aveti toate datele de contact.