Protectia muncii Berceni, judetul Ilfov

Oferim servicii de Protectia muncii Berceni. Firma noastra este specializata in oferirea de servicii complexe de protectia muncii, acum si in Berceni! Pentru a ne apropia din ce in ce mai mult de nivelul ridicat de trai existent in tarile dezvoltate din Comunitatea Europeana, trebuie sa sustinem si sa asistam constant companiile private care au menirea de a face din societatea noastra o societate dezvoltata cu tot ceea ce este necesar pentru o viata sigura si buna.

Trebuie sa recunoastem ca avem nevoie de locuri multe de munca pentru ca interesul oamenilor pentru dezvoltarea societatii in care isi petrec viata este foarte mare la momentul actual. Acest interes crescut implica insa si prevenirea multor pericole care pot apare in astfel de etape mari de dezvoltare.

A munci este un lucru nobil si frumos insa implica si riscuri mari. Este clar ca fara tehnologie complexa nu putem obtine productivitate mare, iar fara productivitate mare nu vom avea profit si nici suport financiar pentru investitii noi.

Tehnologia complexa implica posibilitatea de a suferi accidente de munca mult mai grave astazi decat erau in trecut. Prezenta unui numar mare de salariati intr-o singura companie inseamna mai multe riscuri si atentie in plus.

Plecand de la cele prezentate mai sus, existenta pe piata a companiilor care ofera servicii profesioniste de consultanta in domenii precum protectia muncii, organizare si instruire pentru situatii de urgenta cum ar fi prevenirea incendiilor, catastrofe naturale de tipul inundatiilor si cutremurelor, cu care ne-am obisnuit deja in ultimul timp, este foarte necesara si binevenita.

Protectia muncii Bucuresti este o companie de acest gen infiintata inca de acum 5 ani. Ea a pus la dispozitie astfel de servicii in orasul Bucuresti si in judetul Ilfov si s-a hotarat sa se dezvolte mai mult prin deschiderea de filiale noi in mai multe localitati apropiate orasului Bucuresti si in judetul Ilfov, de asemenea.

Printre aceste localitati se numara si comuna Berceni unde va functiona noua naostra filiala Protectia muncii Berceni.

Protectia muncii Berceni va aduce in plus pe langa serviciile enuntate la inceputul prezentarii noastre (intocmire dosar SSM, instruire salariati si personal de conducere, intocmire dosar PSI, organizare activitati de prevenire a inceniilor, activitati d eprotectie civila,etc) si servicii pentru protectia mediului pentru ca orice dezvoltare economica in plus trebuie controlata si reglementata strict pentru a evita pierderile ce pot apare. O sa va dam si cateva exemple concrete de servicii pentru protectia mediului pe care le puteti contracta direct la sediul companiei noastre : asistenta in identificare deseurilor generate conform Codului Deseurilor, elaborari de planuri de intreventie in caz de poluari accidentale, realizare raportari in aplicatia electronica Sistemul Integrat de Mediu SIM, elaborare si mentinere situatii lunare pentru gestiunea deseurilor, consultanta privind intocmirea formularelor de transport deseuri, etc.

Tot Protectia muncii Berceni va poate asista prin specialistii pe care ii are, la infiintari de companii noi, la organizarea serviciului de contabilitate si resurse umane dar si a serviciului juridic, indiferent de obiectul de activitate al companiei pe care doriti s ao infiintati.

Amintim cu aceasta ocazie, principalele servicii de contabilitate pe care le veti gasi la noi de acum incolo: servicii de inregistrari in contabilitate, intocmire bilant contabil, cont de executie bugetara, certificari de bilant, cenzorate, auditari interne, lichidare societati si  reconstituiri de contabilitate.

In domeniul resurselor umane, consultantii de la Protectia muncii Berceni  ofera servicii efective de intocmire decizii privind desfacerea sau suspendarea contractelor de munca din diverse motive, intocmirea, actualizarea si depunerea Registrului de Evidenta al Salariatilor (REVISAL), ori de cate ori este cazul, eliberare de adeverinte de orice tip pentru salariati, servicii de evaluare personal, organizare de traininguri, intocmire contracte individuale de munca, note de lichidare, consultanta privind salarizarea dar si multe altele.

Fara a va plictisi prea mult inca de la prima naostra intalnire, va mai anuntam ca preturile noastre sunt accesibile si le puteti afla completand formularul de pe site-ul nostru www.protectiamuncii-bucuresti.ro .