Servicii de protectia muncii  in comuna 1 Decembrie

Va anuntam ca incepand de anul acesta suntem prezenti in mai multe localitati din judetul Ilfov, oferind servicii de protectia muncii si in comuna 1 Decembrie.

Pentru a ne cunoaste mai bine dorim sa ne prezentam succint in cateva randuri:

Suntem o companie tanara si ambitioasa prezenta pe piata companiilor care ofera servicii de consultanta inca din anul 2011. Pentru ca ne preocupa securitatea si sanatatea in munca si pentru ca vrem sa fim prima ta optiune in alegerea partenerului de servicii integrate, am largit de curand aria in care ne desfasuram activitatile in mai multe localitati din judetul Ilfov. Astfel, protectia muncii 1 Decembrie este una din zonele in care suntem prezenti pentru a va instrui din punct de vedere al situatiilor de urgenta.

Pentru cei care nu ne-au cunoscut pana acum, va spunem ca suntem si o companie care ofera consultanta si servicii complete in domeniul protectiei muncii – SSM precum si in domeniul situatiilor de urgenta. Mai oferim servicii de medicina muncii, servicii de protectia mediului, servicii PSI (prevenire si stingerea incendiilor), protectie civila, evaluare riscuri, servicii contabile, servicii resurse umane, etc.

De ce consultanta in domeniul protectiei muncii ? Pentru ca este un domeniu important in primul rand pentru angajati, care trebuiesc foarte bine protejati de riscurile ce apar in timpul muncii. Pentru ca utilajele de productie din ultimii ani sunt mai complicate, salariatii sunt din ce in ce mai tineri si mediul concurential cu mult mai ridicat decat in trecut. Si nu in ultimul rand pentru ca daca apar, accidentele de munca pot avea urmari foarte grave si pe termen lung nu numai pentru salariat dar si pentru familia lui.

Ce va pune la dispozitie Protectia muncii 1 Decembrie in acest sens? Servicii precum inocmire dosar SSM necesar obtinerii Avizului de Functionare, realizare instructaje de protectia muncii efective pentru salariati si personalul managerial, consultanta continua pentru orice fel de problema aparuta in acest domeniu. Si mai spunem ca acest lucru il realizam pentru orice domeniu de acativitate economica si la preturi accesibile pentru toata lumea.

Din categoria servicii pentru situatii de urgenta amintim: intocmire dosar PSI, instructaje de specialitate pentru salariatii noi, organizarea apararii impotriva incendiilor pentru compania solicitanta.

Serviciile suplimentare pentru Protectia muncii 1 Decembrie sunt cele de PSI, protectia mediului, PRAM, ISCIR, evaluare de riscuri.

Vom oferi servicii specializate precum: identificare si solutionare probleme existente, servicii de asistenta in identificarea deseurilor generate conform Codului deseurilor, elaboram planuri de interventie in conditii de poluari accidentale, elaboram si mentinem evidente lunare privind gestiunea deseurilor, intocmim si transmitem raportari lunare si anuale catre autoritatea competenta pentru protectia mediului, etc.

Dupa cum se poate observa, pe langa servciciile de Protectia muncii 1 Decembrie oferim si servicii de medicina muncii: consultatii pentru angajare, controale medicale periodice, investigatii paraclinice de tipul testelor de audiometrie, teste de spirometrie, electrocardiograme, masurari indice de masa corporala, pulsoximetrie, etc.

Venim in intampinarea dumneavoastra si cu serviciile de contabilitate pe care le oferim incepand cu inregistrari in contabilitatea primara, intocmire bilant contabil, cont de executie bugetara, certificari bilant, cenzorate, auditari interne, lichidare societati si continuand cu reconstituiri de contabilitate si altele.