Incarcare stingatoare Catelu

Suntem OHSAS Experts: o companie foarte ambitioasa specializata in acordarea de servicii de consultanta SSM si PSI, Mediu si Analiza de risc la securitate fizica. Scopul? Eficientizarea costurilor pe termen mediu si lung a salariatilor dumneavoastra in timpul muncii!Protectia muncii Catelu

Servicii extinctoare Catelu:

  • Service stingatoare
  • Verificare stingatoare

Alte servicii in Catelu:

prevenire si stingere incendii (PSI-SU), Protectia muncii, incarcare stingatoare, protectia mediului, medicina muncii.

Serviciile de incarcare stingatoare Catelu puse la dispozitie tutoror persoanelor juridice si institutiilor publice din Catelu aduc un plus de siguranta salariatilor.

Daca analizam atent activitatea noastra si daca luam in considerare dotarile de care dispunem precum si foarte buna pregatire a salariatilor nostri, raspunsul nu poate fi decat AFIRMATIV!

Citeste cu atentie toate informatiile prezentate pe site-ul companiei www.protectiamuncii-bucuresti.ro pentru a afla cat de multe avantaje prezinta serviciile de acest tip oferite de noi, inclusiv cele din localitatea Catelu din judetul Ilfov!

Servicii de incarcare stingatoare Catelu pret:

Cele mai importante sunt serviciile de incarcare agent de stingere. Acesta poate fi atat spuma, cat si pulbere sau CO2. Este bine sa retineti faptul ca noi putem incarca orice tip de stingator, fie ca este fix sau mobil, fie ca este de tip P3, P5 sau P50, etc..

incarcare stingatoare cateluOHSAS Experts poate sa furnizeze servicii de incarcare stingatoare Catelu in special companiilor cu spatii mari de productie si numar ridicat de salariati:

Oferim servicii de incarcare stingatoare Catelu si in alte 40 de localitati din judetul Ilfov, inclusiv in orasul Bucuresti. Sustinem cu numar de stingatoare tampon in situatia in care aveti un numar mare de stingatoare de incarcat. In astfel de situatii OHSAS Experts acorda partenerilor sai si servicii de transport gratuite pentru aceste echipamente speciale.

Serviciile de incarcare stingatoare Catelu presupune ca inainte de a incarca un stingator, intotdeauna sa verificam in mod amanuntit subansamblele. Daca descoperim ca exista piese componente defecte le inlocuim imediat, pentru a repune stingatorul in stare de functiune in cel mai scurt timp posibil!

Alaturi de aceste servicii profesionale de incarcare stingatoare, partenerii nostri de contract mai pot benficia si de servicii profesionale de presurizare stingator, etichetare si prelungire termen de garantie! In anumite situatii va putem ajuta si cu servicii de vopsire stingatoare, daca este cazul!

Suna imediat la numarul de telefon 0740.19.59.51  pentru a beneficia in cel mai scurt timp posibil de consultanta gratuita in acest domeniu!

Pot serviciile de incarcare stingatoare Catelu sa fie acordate la urgenta?

DA!! Stingatoarele dumneavoastra pot fi incarcate de noi in numai 48 de ore!

Daca aceasta oferta vi se pare atractiva si avantajoasa, va rugam sa ne contactati pentru incarcare stingatoare Catelu la numarul afisat in site. Vom fi aici pentru siguranta companiei dumneavoastra!