Audit documentatie PSI

De ce sa lucrati cu echipa Ohsas Experts pentru intocmirea auditului PSI?

Pentru ca sustinem companiile in realizarea tuturor obiectivelor propuse, va oferim serviciul de Audit PSI. Realizam procesul de audit pentru prevenirea si stingerea incendiilor in 4 etape importante:

 • Analiza

  servicii incarcare stingatoare ilfov
  servicii incarcare stingatoare ilfov
 • Propunerea de masuri si metode
 • Monitorizarea permanenta pana la implementarea masurilor propuse
 • Actualizarea permanenta in conformitate cu legislatia in vigoare

Orice manager sau antreprenor care se dedica activitatii pe care o desfasoara, doreste sa-si realizeze obiectivele in conditii de siguranta. De aceea suntem de parere ca realizarea auditului PSI cu un serviciu extern creste nivelul de obiectivitate si duce la atingerea unui anumit grad de confort profesional. Ohsas Experts va pune la dispozitie cea mai eficienta echipa de specialisti, formata in scopul ”sa nu ii scape nimic”. Analizam toate actele pe care le aveti in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor, procesele operationale si tehnologice si felul in care acestea se desfasoara conform reglementarilor in vigoare. Descriem in termeni cunatificabili problemele identificate si tipurile de risc, atat din punct de vedere procesual, cat si legal. Ne consultam cu echipa de management si venim cu masuri de solutionare a riscurilor identificate.

Iata cateva dintre actele PSI pe care le verifica serviciul de audit pentru prevenirea si stingerea incendiilor:

 • Deciziile de numire a cadrului tehnic cu atributii PSI
 • Instructiunile PSI, specifice fiecarui loc de munca
 • Instructiunile de utilizare a stingatoarelor si hidrantilor
 • Planul tematic de instruire PSI
 • Planurile de evacuare si interventie la nivelul societatii

Am listat doar cateva dintre documentele ce trebuie sa fie prezente in dosarul PSI. Serviciul de audit pentru prevenirea si stingerea incendiilor are ca scop asigurarea ca toate documentele PSI sunt prezente in dosar, in conformitate cu legea 307/2006. Completam atat documentatia cat si procedura acolo unde este necesar. Va oferim monitorizare permanenta pentru implementarea tuturor masurilor propuse. Va sustinem atunci cand este cazul, in actualizarea documentatiei in conformitate cu noile reglementari.

Credem ca in primul rand, succesul este despre echilibru. De aceea, atunci cand sunt indeplinite toate conditiile de functionare in ceea ce priveste prevenirea si stingerea incendiilor, limita succesului este cerul. Aceasta este viziunea Ohsas Experts si acesta este modul in care ii incurajam pe partenerii nostrii sa functioneze. Prevenirea si protectia sunt valorile de baza pentru care stam in picioare. Auditul PSI este esential in asigurarea prevenirii si protectiei, atat procesual cat si legislativ.

Comunicarea deschisa este cea care sta la baza relatiei excelente pe care o avem cu intreprinderile si companiile pentru care lucram. Iar pe langa aceasta, succesul pe care il avem in activitatea de audit PSI se datoreaza si aprecierii corecte a volumului de munca si gestionarea corecta a timpului investit pentru fiecare etapa. Nu putem sa rezolvam „peste noapte” ca porcul din povestea lui Ion Creanga care a construit podul intr-o singura noapte. Dar nici nu consumam mai mult timp decat este necesar. Cand incepem? Imediat ce am primit solicitarea dumneavoastra, telefonic sau online.

SOLICITA OFERTA

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]