Preturi protectia muncii

Preturi protectia muncii

curs primul ajutor

Bun venit pe siteul nostru! In aceasta sectiune veti gasi detalii legate de pret protectia muncii completand formularul alaturat.

Respectarea normelor de prevenire si stingiere incendii (psi), precum si normele de medicina muncii  va duce la asigurarea unui mediu de lucru mai bun si mai  sigur pentru angajatii dvs.

Pretul va fi calculat in functie de domeniul  in care activati  si riscurile profesionale .

Echipa noastra  va va prezenta toate detaliile legate de SSM si PSI  prin oferta de pret protectia muncii, iar restul detaliilor vor fi discutate telefonic sau prin programarea unei intalniri.

De ce este important sa aflu despre pret protectia muncii ?

Avand in vedere numarul mare de firme care ofera servicii protectia muncii este foarte important sa verificati cat mai amanuntit tot ce inseamna pret protectia muncii. Pentru a nu avea surprize neplacute, amenzi sau costuri ascunse  contactati-ne pentru oferta de pret protectia muncii.

OHSAS Experts este formata din persoane calificate pentru a asigura o consultanta excelenta in SSM, PSI, Medicina Muncii si in acest fel asiguram serivii de top.  Alegeti sa va continuati activitatea la modul correct si fata de dvs si fata de angajati intr-un mediu sigur, legal si fara stres pentru angajatii dvs.

Preturi servicii SSM, PSI, Medicina Muncii

Pentru  toate servicii ce tin de protectia muncii oferim preturi foarte avantajoase precum si abonamente lunare\anuale.