Evaluarea riscurilor SSMSOLICITA OFERTA Evaluarea riscurilor SSM

OHSAS Experts asigura documentatia completa de protectia muncii, identificarea si evaluarea riscurilor SSM la care sunt expusi angajatii dumneavoastra.

Riscurile si factorii de risc in protectia muncii sunt obiectivi cand sunt generati de factorul material (mijloace de productie si mediul de munca) si subiectivi cand sunt generati de factorul uman (executant si sarcina de munca).

Scopul principal al evaluării riscurilor SSM profesionale este protectia muncii lucrătorilor. Conform prevederilor legislative din domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, orice agent economic trebuie să detina evaluarea riscurilor si sa o imbunatateasca în mod periodic.

Cele mai multe accidente se intampla in :

Firme transporturi
Depozite, distributie
Spitale

Protectia muncii Bucuresti va ajuta la identificarea tuturor factorilor de risc la care sunt supusi angajatii dumneavoastra si deasemenea, protectia muncii Bucuresti va intocmi planul de interventie functie de fiecare factor de risc prezent, acestia reprezentand in esenta cauze potentiale ale accidentelor de munca si imbolnavirilor profesionale la care sunt supusi angajatii dumneavoastra.

work-accidents71Protectia muncii Bucuresti prin evaluarea riscurilor va ajută la diminuarea posibilităţii de vătămare a lucrătorilor şi de afectare a mediului ca urmare a activităţilor legate de muncă. Protectia muncii Bucuresti va ajută, de asemenea, la menţinerea competitivităţii şi productivităţii întreprinderii.

Protectia muncii Bucuresti face acest lucru pentru compania dumneavoastra , cu urmatoarele avantaje:mutarea accentului de pe inspecţia post factum, pe acţiunile preventiv prospective; îmbunătăţirea imaginii firmei; un sistem de management mai flexibil, mai eficient şi cu costuri reduse; fundamentarea şi consolidarea unei culturi a calităţii de securitate; satisfacerea simultană a cerinţelor pentru competitivitatea pe piaţă, protecţia mediului, securitatea în muncă.

Prin Protectia muncii Bucuresti ne dorim eliminarea sau diminuarea factorilor de risc de accidentare si/sau îmbolnavire profesionala existenti în sistemul de munca, proprii fiecarei componente a acestuia (executant – sarcina de munca – mijloace de productie – mediu de munca), precum si informarea, consultarea si participarea angajatilor si a reprezentantilor acestora in procesul de asigurare a securitatii si sanatatii in munca.

Protectia muncii Bucuresti asigura protectia muncii angajatilor din orice domeniu de activitate oferind servicii complete de protectia muncii pe baza legislatiei romane si europene de protectia muncii.

Cele mai multe accidente se intampla in :

Firme transporturi
Depozite, distributie
Spitale
Serviciile oferite de Protectia muncii Bucuresti sunt: Evaluarea Riscurilor SSM Bucuresti si Ilfov, Protectia Muncii in Bucuresti si Ilfov, Servicii PSI in Bucuresti si Ilfov, protectia mediului in Bucuresti si Ilfov, evaluarea riscurilor la efractie in Bucuresti si Ilfov, intocmirea EVALUARII DE RISCURI LA INCENDIU.

Evaluare riscuri SSM in Bucuresti si Ilfov
Cere oferta personalizata de evaluarea riscurilor SSM aici: contact@protectiamuncii-bucuresti.ro

Ceea ce ne recomanda pentru serviciile de Evaluare de Riscuri SSM:

consultanta nelimitata si gratuita;

seriozitate, confidentialitate;

tarife reduse;

garantia serviciilor efectuate;

ne deplasam la sediul clientilor.

Cere oferta personalizata de contabilitate aici: contact@protectiamuncii-bucuresti.ro

Oferim servicii complete de SSM si evaluarea riscurilor SSM si PSI (Situatii de urgenta) in Bucuresti si Ilfov.

Lista produse din cos Produs sters. Undo
  • No products in the cart.
Solicita OFERTA personalizata
  • Facebook