curs primul ajutor

In aceasta sectiune veti gasi detalii legate de pret dosar protectia muncii completand formularul alaturat.

Respectarea normelor de prevenire si stingiere incendii (PSI), precum si normele de medicina muncii va duce la asigurarea unui mediu de lucru mai bun si mai sigur pentru angajatii dvs.

Pretul dosarului de protectia muncii si PSI sau medicina muncii  va fi calculat in functie de domeniul in care activati, numarul de angajati si riscurile profesionale.

OHSAS Experts va prezinta toate detaliile legate de SSM si PSI  prin oferta de pret dosar protectia muncii, iar restul detaliilor vor fi discutate telefonic sau prin programarea unei intalniri.

De ce este important sa aflu despre pret dosar protectia muncii  ?

Avand in vedere numarul mare de firme care ofera servicii protectia muncii este foarte important sa verificati cat mai amanuntit tot ce inseamna pret dosar protectia muncii. Pentru a nu avea surprize neplacute, amenzi sau costuri ascunse  contactati-ne pentru oferta de pret dosar protectia muncii.

Echipa noastra este formata din persoane calificate pentru a asigura o consultanta excelenta in SSM si PSI si in acest fel asiguram serivii de top.

Alegeti sa va continuati activitatea la modul correct si fata de dvs si fata de angajati intr-un mediu sigur, legal si fara stres pentru angajatii dvs.

Preturi servicii SSM, PSI si Medicina Muncii

Pentru toate tipurile de servicii pe care le oferim, OHSAS Experts pune la dispozitie pachete cu preturi foarte avantajoase precum si abonamente lunare\anuale.

Oferta servicii SSM si PSI – Timp de raspuns rapid

Lasă un răspuns