SSM SI PSI (sau SU) se refera la suma tuturor masurilor pentru asigurarea ” sanatatii si securitatii in munca ” precum si a masurilor de  ”Prevenire si stingere incendii ”

Ce inseamna SSM?

Servicii SSM
Servicii SSM

sanatatea și securitatea in munca (SSM) reprezinta un domeniu multidisciplinar în ceea ce privește siguranta, sanatatea și bunastarea angajatilor la locul de munca .

Obiectivele programelor de SSM includ promovarea unui mediu de lucru sigur și sanatos. Implementarea acestor programe de SSM au menirea sa protejeze atat colegii, angajatorii cat si clientii care ar putea fi afectati de mediul de lucru.

În Romania, termenul “SSM” se refera la sanatatea și securitatea ocupationala ce include siguranta pentru activitati în timpul muncii.

Toti angajatorii au obligatia de a asigura sanatatea si siguranta in munca a angajatilor lor. Legislatia de SSM in Romania impune ca orice agent economic sa traseze sarcini specifice din punct de vedere al sanatatii la locul de munca.

Ce inseamna PSI \SU ?

Implementarea unui program care include pregătirea personalului cu privire la prevenirea și recunoașterea pericolelor de incendiu.

Manevrarea corecta a materialului combustibil și inflamabil.

Mențineți practici sigure de menaj care reduc riscul de pericol de incendiu.

Întotdeauna păstrați un mijloc adecvat de stingere a incendiilor în zona dvs. de lucru pentru a stinge incendiul.