Compania ta isi desfasoara activitatea in Petrachioaia, judetul Ilfov?

Echipa noastra de protectia muncii Petrachioaia te ajuta cu servicii SSM si PSI, obligatorii oricarui angajator pentru asigurarea unui spatiu de lucru lipsit de pericole.

De ce ai nevoie de serviciile de protectia muncii Petrachioaia?

In primul rand, pentru ca asa iti impune legea.

Dar mai important de atat, suntem siguri ca esti interesat de productivitatea angajatilor tai si de randamentul pe care acestia il dau.

Iar aceste doua obiective pot fi atinse doar daca le este asigurat un mediu de lucru sigur, confortabil, iar daca activitatea pune in pericol viata muncitorilor, echipamente adecvate de lucru.

Siguranta angajatilor tai trebuie pusa pe primul loc, pentru a nu se ajunge la situatii precum cea a clubului Colectiv, unde inexistenta unor masuri de prevenire si stingere a incendiilor a condus spre un dezastru.

Cine suntem?

curs primul ajutor

Suntem o echipa tanara de ingineri in domeniul protectiei muncii, infiintata in urma cu 5 ani care doreste sa aduca si in Bucuresti si zonele din imprejurimi standardele de lucru sigur din Uniunea Europeana.

Suntem profesionisti iar deviza noastra este „0 AMENZI” pentru compania ta.

Ce presupune serviciul oferit de echipa de protectia muncii Petrachioaia?

In domeniul SSM:

 •  identificarea lipsurilor si/sau organizarea intregii activitati SSM
 • intocmire dosar SSM necesar infiintarii sau prelungirii Autorizatiei de functionare
 • instructaje periodice sub forma de training-uri si workshop-uri moderne si atractive pentru salariati si personalul din conducere
 • informari periodice pentru partenerii de contract cu privire la noile legi aparute in domeniu,etc.

In domeniul PSI:

 •  intocmirea efectiva a documentatiei necesare pentru avizare si reavizare PSI-SUServicii complete prevenire si stingere incendii
 • organizarea intregii activitati PSI-SU
 • instructaje profesionale pentru salariati
 • consiliere in orice tip de problema aparuta in acest sens
 • achizitionarea de echipamente de protectie adecvate domeniului de activitate

Va stam la dispozitie pentru o negociere a pretului pentru serviciile noastre.

Aici puteti gasi si alte servicii utile companiei pe care o detineti:

 1. Medicina muncii
 2. Protectia mediului
 3. Servicii de infiintare companii noi
 4. Servicii de contabilitate
 5. Servicii de resurse umane
 6. Consultanta juridica
 7. Verificari RSVTI-ISCIR
 8. Verificari PRAM
 9. Evaluari de riscuri

Colaborarea cu o singura echipa care sa va ofere toate aceste servicii este de multe ori o economisire a timpului si a banilor, si veti sari, astfel, peste faza cautorii unor specialisti pentru fiecare domeniu.

Cui se adreseaza serviciul de protectia muncii Petrachioaia?

Serviciul de protectia muncii Petrachioaia se adreseaza tuturor companiilor care au sediul in Petrachioaia si care au obligatia de a oferi angajatilor un mediu de lucru complet sigur ceea ce implica: hotararea si respectarea unor norme minime de protectie a angajatilor, achizitionarea de echipemente de protectia muncii, evaluarea posibilelor riscuri.

Servicii conexe oferite de echipa Protectia muncii Petrachioaia

Oferim servicii in domeniul medicinii muncii cu servicii de consultatii medicale pentru angajare si controale periodice dar si investigatii paraclinice specifice (teste de audiometrie, spirometrie, pulsoximetrie, etc).

Echipa de specialisti din cadrul filialei protectia muncii Petrachioaia va mai spijini in organizarea efectiva a activitatii de protectia mediului prin servicii concrete precum : asistenta in identificare deseurilor generate conform Codului deseurilor, elaborari de planuri de intreventie in caz de poluari accidentale, realizare raportari in aplicatia electronica Sistemul Integrat de Mediu SIM, etc.

Pentru mai multe servicii de protectia muncii ne puteti gasi si aici.

Cat costa serviciile de protectia muncii?

Preturile noastre sunt accesibile oricarui tip de companie, tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de pe site cu datele necesare o sa va trimitem in cel mai scurt timp posibil oferta de pret si propunerile noastre.

Pentru ca fiecare companie este unica si are specificul sau de activitate, pretul acestor servicii depinde de numarul de angajati si de specificul companiei.

Ne poti suna aici pentru o oferta de pret personalizata.