Servicii de infiintari firme

Infiintare firma Bucuresti si Ilfov

suitcasePentru serviciul de infiintare firma Bucuresti si Ilfov sau societate comerciala avem nevoie, pentru inceput, de copii ale documentelor de identitate ale asociatilor, dovada de proprietate unde urmeza sa va stabiliti sediul social si de cel putin 3 variante de denumire. Daca alegeti sa va gazduim noi sediul social nu mai este nevoie de dovada de proprietate, ci doar de buletine si de variantele de denumire. Pentru variantele de denumire este bine sa optati pentru variante cat mai complexe, avand in vedere ca rezervarea se face la nivel national si nu pot exista doua societati cu nume identic sau asemanator.

Termenul de infiintare este de cca 5-7 zile lucratoare din momentul in care dosarul este pregatit pentru ONRC. Un alt aspect bine de stiut este ca, incepand cu 19.04.2013 toate societatile se constituie neplatitoare de TVA, urmand ca cei care doresc sa devina platitori de TVA inainte de atingerea plafonului de 65,000 euro sa faca o cerere in acest sens la ANAF. Pentru alte informatii va asteptam la sediul nostru.

Ceea ce ne recomanda pentru serviciile de infiintare firma:

consultanta nelimitata;

seriozitate, confidentialitate;

tarife reduse;

garantia serviciilor efectuate;

ne deplasam la sediul clientilor.

Cere oferta personalizata pentru infiintare firma aici: contact@protectiamuncii-bucuresti.ro

Acte necesare infiintare firma

Pentru a infiinta o firma / societate comerciala in Romania aveti nevoie de urmatoarele documente:

Copie dupa actul de identitate (a asociatului si a administratorului, daca e vorba de o alta persoana)

Copie a contractului de spatiu unde va fi sediul social

3 variante de denumire a firmei

Pentru detalii sau pentru a programa o intalnire, va rugam sunati la numarul afisat pe site sau completand formularul din pagina de Contact.