Servicii de contabilitate

Echipa OHSAS EXPERTS ofera expertiza contabila si audit financiar pentru a veni in sprijinul intreprinderilor mici si mijlocii, PFA-urilor, PFI-urilor, ONG-urilor si Asociatiilor  de a-i directiona spre o dezvoltare corecta si durabila.

Prin gama diversificata de servicii urmarim sa acoperim toate asteptarile si nevoile clientilor nostrii, incepand de la contabilitate, urmand cu resurse umane, trecand apoi la securitatea si sanatatea in munca, apoi la medicina muncii si serviile de aparare impotriva incendiilor.

Experienta, calitatea serviciilor contabile si seriozitatea ne recomanda, astfel si preturile noastre sunt pliate pe client.

Cu o vasta experienta in domeniul contabilitatii firma noastra de contabilitate a reusit sa se impuna pe piata intr-o perioada destul de scurta.

Expertii nostri contabili stau la dispozita clientilor si vin cu solutii inteligente in orice moment al zilei. Experienta si dedicatia noastra reprezinta suportul cresterii si prosperitatii multor afaceri. Ajutam oamenii de afaceri sa se concentreze pe ceea ce intreprind ei mai bine astfel incat rezultatele muncii lor sa fie optime.

Beneficii

contabilitate, refacere contabilitate;

consultanta fiscala;

infiintari/dizolvari lichidari societati;

cenzorat;

salarizare/HR;

audit;

certificare bilant.

Ceea ce ne recomanda pentru serviciile de Contabilitate:

consultanta nelimitata si gratuita;

seriozitate, confidentialitate;

tarife reduse;

garantia serviciilor efectuate;

ne deplasam la sediul clientilor.

Cere oferta personalizata de contabilitate aici: contact@protectiamuncii-bucuresti.ro