Servicii SSMCalculator pret servicii SSM

Click „ACCEPT OFERTA” si te contactam noi prin e-mail.  Pentru detalii iti stam la dispozitie 0740.19.59.51


 Oferta este valabila pentru Domeniile de activitate enumerate mai sus (TESA* – activitati de birou), pentru orice alte domenii de activitate, va rugam sa solicitati o oferta personalizata;
 Documentatia se achita o singura data la semnarea contractului si este valabila, indiferent de fluctuatia de personal, pana cand societatea isi schimba domeniul  de activitate sau infiinteaza noi posturi de lucru;
 TESA = categorie de angajați într-o companie, organizație sau instituție – personal Tehnic, Economic și Socio-Administrativ.

Servicii complete în domeniul securității și sănătății in muncă – SSM

Detalii legate de procedura de lucru cu serviciul extern Ohsas Experts

Oferind un mediu de lucru sigur angajatilor tai din punct de vedere al sănătății și securității in muncă economisteti nervi, timp si bani.

Ce suma ai fi dispus sa investesti pentru a obtine siguranta afacerii pe care o conduci?

Ce masuri ai lua pentru a preveni accidentul de munca in urma caruia colegul tau a decedat?

Ai fi stiut sa iei acele masuri la timpul potrivit pentru a-i salva viata?

Raspunsul la aceste intrebari ar trebui sa te responsabilizeze cu privire la siguranta la locul de munca.

În astfel de cazuri, schimbarea la locul de munca poate incepe cu tine, chiar daca esti angajat. In cazul in care esti angajator, ia masurile acum pentru a dezvolta o cultura a securitati si sanatatii in munca in socitatea pe care o conduci.

Esti la curent cu modificările legislative in domeniul SSM? Stii care sunt masurile pe care esti oblligat sa le aplici ? Externalizeaza serviciul de SSM pentru a scapa de toate aceste obligatii si pentru a avea mai mult timp să lucrezi la afacerea ta. Prin urmare, esti eficient din punct de vedere al costurilor și faci si economie de timp.

Noi, echipa OHSAS Experts, oferim consultanta si servicii complete de sănătatea și siguranța în munca in diferite sectoare de activitati. Sănătatea și siguranța reprezintă o mare preocupare pentru angajatori. Este esențial ca toți angajații să lucreze într-un mediu potrivit pentru a le permite să-și atingă potențialul maxim. Pe măsură ce firma dvs. crește, cerințele de sănătate și siguranță se vor schimba. Prin urmare, este extrem de important să vă revizuiți strategia pentru a preveni căderea în pericol a reglementărilor privind sănătatea și siguranța. Adesea, în perioadele de creștere, operațiunile din spatele locuințelor pot avea un loc în spate.

Accidente de munca prevenite de OHSAS Experts
Accidente de munca prevenite de OHSAS Experts

Pe măsură ce acest lucru se întâmplă, aceste procese devin chiar mai puțin potrivite pentru a susține structura schimbătoare a firmei dvs. Aici intrăm. Doar în 2014/2015, 25.8 milioane de zile lucrătoare au fost pierdute din cauza sănătății și a rănilor.

Multe dintre acestea ar fi putut fi împiedicate de întreprinderi să devină mai conștiente de sănătate și siguranță. Noi cazuri de sănătate și răniri au costat Marea Britanie peste 14 miliarde de lire sterline în fiecare an. Dacă nu vă protejați în mod corespunzător firma dvs., aceasta poate fi extrem de costisitoare.

Ohsas Experts pune accentul în special pe afacerile care iși doresc calitate și performanță:

de exemplu un fast-food cu 15 angajați care vrea să se dezvolte deschizand un nou punct de lucru. Pentru ca aceste companii să investească astfel încât angajații să poată lucra în condiții de siguranță și în mod solid, experiența a arătat că recomandările SSM sunt imperative și urgent recomandate.

Contactează-ne pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie cu privire la sănătatea și securitatea organizațională a companiei tale.

Lista produse din cos Produs sters. Undo
  • No products in the cart.
Solicita OFERTA personalizata
  • Facebook