Protectia muncii Ciolpani

Inca din anul 2011 oferim servicii complete de protectia muncii (SSM) si prevenire si stingere incendii (PSI-SU) cu profesionalism si seriozitate!

In tot acest timp, Protectia muncii Bucuresti a mai acordat sprijin in dezvoltarea partenerilor sai de contract si in domenii precum medicina muncii, protectia mediului si evaluari de risc la securitate fizica.

Toata aceasta gama bogata de servicii este pusa si la dispozitia tuturor persoanelor juridice interesate din localitatea Ciolpani cu ajutorul personalului specializat de la filiala Protectia muncii Ciolpani.

Ai o afacere in plina desfasurare si focusul tau este pe managemetul afacerii? Apeleaza la OHSAS Experts pentru a externaliza serviciile de SSM si PSI, mediu si analiza de risc la securitate fizica.

Pentru domeniul sanatatii si securitatii in munca (SSM), Protectia muncii Ciolpani poate oferi spijin efectiv in intocmirea dosarului SSM, in organizarea intregii activitati de acest gen, va poate instrui periodic personalul angajat prin organizari de sesiuni moderne de training si workshop-uri atractive de securitate in munca si va mai poate oferi informari permanente pentru noile reglementari legale ce apar care trebuiesc aplicate.

Tot specialistii de la Protectia muncii Ciolpani va mai pot oferi spijin la intocmirea documentatiei necesare autorizarii PSI, la verificarea extinctoarelor dar si la intocmirea listei cu dotarile necesare pentru o buna prevenire a aparitiei incendiilor. Va mai putem organiza pentru salariati si personalul din conducere, instructaje eficiente si moderne si consultanta nelimitata pentru orice problema aparuta intr-un astfel de domeniu.

Nu trecem mai departe pana nu va spunem ca toata gama de servicii pe care o detine in portofoliu filiala Protectia muncii Ciolpani poate fi aplicata oricarui tip de activitate economica, indiferent de marimea companiei pe care o aveti in propietate sau pe care o conduceti, incepand cu intreprinderi mici si mijlocii si termanand cu PFA-uri sau asociatii profesionale.

De ce servicii pentru infiintare firme noi, servicii de contabilitate, resurse umane si consultanta juridica si la Protectia muncii Ciolpani?

Astfel de servicii au fost incluse in portofoliul nostru pentru ca vrem sa ne implicam cat mai mult posibil in dezvoltarea domeniului privat economic din Romania, infiintarea de noi locuri de munca profitabile si moderne si depasirea consecintelor ultimei recesiuni economice fiind obiective de importanta mare pentru societatea noastra.

De asemenea, vrem sa sustinem foarte mult si companiile tinere dornice sa isi organizeze bine activitatile interne si sa ofere conditii sigure si europene de lucru salariatilor sai! Dupa parerea echipei de la Protectia muncii Ciolpani, orice companie nou aparuta in piata de profil trebuie sa primeasca sansa de a pune in practica ceea ce doreste sa realizeze si trebuie asistata permanent pentru a depasi momentele de criza.

De asemenea, experienta practica a mai demonstrat ca daca o sa optati pentru externalizarea activitatilor de contabilitate, resurse umane sau a activitatilor juridice, timpul alocat administrarii afacerii in sine va fi mai mare, solutiile vor fi mai prompte si sfaturile mai mai variate pentru ca situatiile intalnite in teren de catre companiile de consultanta sunt foarte variate si pot ajuta mult la prevenirea evenimentelor nedorite dar si la dezvoltarea mai eficienta a oricarei societati comerciale.

Protectia muncii Ciolpani  va prezinta in continuare pe scurt oferta pentru activitatea juridica pentru a va face o parere despre ceea ce realizam pentru partenerii nostri de contract.

Serviciile OHSAS Experts sunt oferite de catre persoane abilitate, pasionate de protectia muncii. Domeniile in care va putem ajuta sunt:

SSM si PSI

Analiza de risc la securitate fizica

Protectia mediului

Echipamente de protectia muncii

Echipamente PSI

Service extinctoare

Completati chiar acum formularul din dreapta pentru oferta de servicii protectia muncii Ciolpani! 

Solicita Oferta