12.97 lei + TVA

Stoc epuizat

Eticheta ADR autocoLant a pericol transport materiale radioactive

 

Eticheta ADR autocoLant a pericol transport materiale radioactive este dedicata materialelor radioactive din clasa 7 si are urmatoarele dimensiuni: 300 x 300 mm.

Categoria de pericole pe care o semnalizeaza eticheta ADR autocoLant a pericol de transport materiale radioactive este urmatoarea: pericol de absorbtie si radiatie externa. Indicatii suplimentare: Limitati timpul de expunere!

In situatia in care transportati astfel de produse periculoase precum materiale radioactive, gaze toxice inflamabile sau non inflamabile, produse fisibile, atentionati intotdeauna partenerii de trafic rutier asupra pericolului existent pentru a preveni la maxim orice tip de dezastru si/sau accident. Acest produs pe care compania noastra il comercializeaza va poate ajuta sa realizati acest lucru fata costuri mari.

Conform prevederilor sectiunii 8.1.5 din ADR, toat unitatile de transport, trebuie sa aibe la bord urmatorul echipament in mod obligatoriu:

Pentru fiecare vehicul:

 • o cala de dimensiuni adecvate masei maxime a vehiculului si diametrului rotilor;
 • doua dispositive de avertizare independente;
 • lichid pentru spalarea ochilor*.

 

Pentru fiecare membru din echipaj:

 • o vesta fluorescenta (de ex. Asa cum este descrisa prin standardul EN 471);
 • o Lant erna portabila;
 • o pereche de manusi de protectie;
 • un mijloc de protectie pentru ochi (spre ex: ochelari de protectie).

 

Echipament suplimentar pentru anumite clase:

 • o masca pentru evacuare de urgenta ** pentru fiecare membru al echipajului, pentru incarcaturile cu etichete de pericol cu numerele 2.3 sau 6.1;
 • o lopata***;
 • un material pentru acoperirea gurilor sistemului de canalizare***;
 • un recipient colector***.

* Nu este necesar pentru eticete de pericol cu numerele 1, 1.4, 1.5, 1.6, 2.1, 2.2 si 2.3.

** De exemplu o masca de urgenta cu un filtru combinat gaz/pulbere de tipul A1B1E1K1-P1 sau A2B2E2K2-P2 care este similar cu cel descries in standardul EN 141.

*** este necesar(a) numai pentru solide si lichide cu etichetele de pericol cu numerele 3, 4.1, 4.3, 8 si 9.

 

Este important sa mai retineti faptul ca in afata de etichete ADR autocoLant e pericol de transport materiale radioactive, firma noastra va mai pune la dispozitie si alte tipuri de etichete ADR ieftine si de foarte buna calitate, spre exemplu etichete ADR pentru produse toxice, fisibile, transport gaze neinflamabile, etc.. Rasfoiti in detaliu toate rubricile site-ului nostru de prezentare pentru a descoperi toate produsele pe care le avem in portofoliu si pentru a sti in ce moment puteti apela la serviciile noastre.

NU UITATI !!! Viata fiecaruia dintre noi merita atentie maxima si trebuie sa fie protejata cu ajutorul oricarui lucru care poate realiza asa ceva! Traficul rutier in societatile aflate in plina dezvoltare genereaza adevarate dezastre!