Reducere!

779.90 lei + TVA

In ce situatie este indicat sa utilizati un pichet PSI echipare minima (panou si unelte PSI)

Pichet PSI echipare minima (panou si unelte PSI) comercializat si recomandat de noi pentru astfel de situatii contine urmatoarele lucruri:

  • – suporti cange;
  • – cange;
  • – lopata/; – cazma;
  • – galeata 10 litri;
  • – topor-tarnacop.
Pichete PSIPromotii

Pichet PSI echipare minima (panou si unelte PSI)

Pichet PSI echipare minima (panou si unelte PSI) comercializat si recomandat de noi pentru astfel de situatii contine urmatoarele lucruri:

  • – suporti cange;
  • – cange;
  • – lopata/; – cazma;
  • – galeata 10 litri;
  • – topor-tarnacop.

In ce situatie este indicat sa utilizati un pichet PSI echipare minimala (panou si unelte PSI) ?

Un astfel de produs este destinat protejarii accesoriilor folosite in timpul stingerii incendiilor in exteriorul cladirilor.

Dimensiuni pichet PSI

Dimensiunile pichetului PSI de acest tip sunt urmatoarele : H = 1800 mm, h = 1730, L = 725 mm, l = 400 mm, cupola = 840 x 540 mm.

Caracteristici de fabricatie pichet PSI

Pichetul PSI echipare minimala (panou si unelte PSI) este o constructie metalica, realizata din tabla de otel tip OL 37 STAS 92/624 – 80. Pe cutie sunt sudate patru balamale pentru prinderea celor doua usi. Protectia anticoroziva a acestui model de pichet este asigurata prin vopsire cu un strat de grund alchidic si doua straturi de email alchidic rosu care este foarte rezistent la intemperiile atmosferice. In interiorul pichetului se afla un suport pentru sustinerea uneltelor.

La exterior este prevazut cu carlige pentru sustinerea cangilor.

Vezi aici un produs similar.

Ambalare, transport, documente insotitoare

Pichetele PSI cu echipare minimala se livreaza ambalate, avand muchiile protejate cu carton. Transportul se va face cu mijloace de transport obisnuite. Intotdeauna la livrare pichetele de acest tip vor fi insotite de fisa tehnica, avizul de insotire al marfii, factura fiscala, declaratia de conformitate si certificatul sau de garantie.

Este bine sa stiti faptul ca, pentru acest tip de produs recomandat si comercializat de OHSAS Experts, societatea producatoare garanteaza calitatea produsului timp de 12 luni incepand cu momentul livrarii, cu conditia respectarii de catre beneficiar a tuturor conditiilor de exploatare si depozitare. In perioada de garantie, societatea producatoare are obligatia sa repare sau sa inlocuiasca orice reper defect, daca defectiunea s-a produs din cauza materialului de fabricatie sau din cauza unei executii necorespunzatoare.

ATENTIE!!!

Consultati cu atentie site-ul de prezentare produse al companiei noastre pentru ca exista si alte modele de pichete pe care le oferim tuturor persoanelor fizice si juridice interesate, la preturi foarte competitive. Mai puteti achizitiona (inclusiv online!) si truse medicale pentru acordarea primului ajutor, stingatoare de diverse tipuri, cutii cu nisip, cutii hidrant, produse medicale si multe alte lucruri de acest tip.

Tate produsele noastre sunt de foarte buna calitate si detin toate avizele necesare unei functionare eficiente si sigure!

Contactati-ne cu incredere pentru a intra in posesia tuturor informatiilor necesare in timp util!