Daca esti in cautarea de locuri de munca SSM Bucuresti, aici poti gasi informatii despre ce presupune angajarea in acest domeniu si cerintele postului.

De asemenea, iti dam idei despre posturi disponibile, pentru care, daca respecti cerintele minime,nu va mai trebui sa cauti alte locuri de munca SSM Bucuresti.

Accidentele la locul de munca pot fi multiple si grave. Asadar, orice companie in care exista un potential de accidentare are obligatia de a proteja angajatii si mediul de lucru.

Un specialist in protectia muncii preia aceasta responsabilitate. Altfel, in cazul unui accident la locul de munca, compania va fi responsabila si va suporta consecintele, fiind considerata neglijenta.

La ce sa te astepti cand cauti locuri de munca SSM Bucuresti

Ca si angajat al unei companii din domeniul protectiei muncii, vei colabora cu echipa pentru a oferi clientilor si angajatilor acestora siguranta la locul de munca, instruire despre normele SSM,intocmirea documentatiei, etc.

Pe pagina protectiamuncii-bucuresti gasesti informatii despre serviciile complete ale specialistilor in protectia muncii.

Daca esti in cautarea de locuri de munca SSM Bucuresti, cerintele pe care trebuie sa le indeplinesti sunt:

-Experienta in cadrul domeniului SSM si PSI;

Protectia muncii Bucuresti echipamente de munca

-Cunostinte de operare PC, pachet Office si AutoCad;

-Atentie distributiva si capacitate de concentrare;

-Permis conducere categoria B;

-Comunicativ si orientat spre rezultate;

Echipa OHSAS-Experts recruteaza oameni cu initiativa, care isi doresc un job stabil, iar cerintele de mai sus sunt exact ceea ce noi ne dorim de la tine.

Iata aici si beneficiile tale:

Telefon de serviciu

– Masina de serviciu

– Laptop de serviciu

– Contract pe perioada nedeterminata

– Colegi tineri, plini de entuziasm

– Program de lucru fix: Luni – Vineri 9:00- 18:00

Contacteaza-ne daca te-am facut curios, sau citeste mai multe informatii despre post.

De ce orice afacere are nevoie de un specialist in domeniul protectiei muncii?

Toti angajatorii sunt obligati, conform legii, sa respecte norme SSM pentru protejarea si siguranta angajatilor la locul de munca.

Intreprinderile trebuie sa angajeze o persoana competenta care sa preia responsabilitatea sigurantei la locul de munca.

Echipa OHSAS-Experts ofera servicii de protectia muncii pentru orice domeniu de activitate.

Daca ai cautat locuri de munca SSM Bucuresti, iata care este rolul tau:

  1. Scopul principal al unui specialist in protectia muncii este de a preveni accidentarile si imbolnavirea la locul de muncă.
  2. Rolul tau este de a crea și implementa politici de sănătate și siguranță in munca în conformitate cu cea mai recentă legislație și de a te asigura că aceste politici sunt puse în aplicare de către conducere și angajați.
  3. De asemenea, vei pregati documentatia necesara care sa confirme faptul ca angajatii unei companii sunt in siguranta la locul de munca, document care trebuie actualizat periodic pentru a fi in conformitate cu legea.
  4. Este responsabilitatea noastra, ca si companie de sanatate si securitate in munca sa ne asiguram ca toti angajatii firmei cu care incheiem un contract sunt constienti de politicile de sanatate si securitate in munca si ca le respecta.
  5. Unul dintre cele mai importante roluri ale noastre este efectuarea de inspecții regulate și evaluări ale riscurilor și asigurarea eliminarii imediate a oricăror pericole sau defectiuni.
  6. Un alt rol important al reprezentantului de sănătate și siguranță la locul de muncă este instruirea personalului în probleme de siguranță, și consilierea acestuia cu privire la îmbrăcămintea și echipamentele de protecție, acolo unde este necesar.

O alta recomandare de cariera daca inca iti mai cauti locuri de munca SSM Bucuresti este SSMescu.locuri de munca ssm bucuresti

Echipa SSMescu cauta Expert SSM/Inspector SSM si cadru tehnic PSI.

Intereseaza-te de oferta lor de angajare si poate esti omul potrivit pentru SSMescu.

Pentru mai multe informatii despre cariere in domeniul SSM, CONTACTEAZA-NE.

O bună sănătate și siguranță salvează vieți și este un element integrant al oricărei afaceri.

Asadar, avem nevoie de tine in echipa.