51.00 lei + TVA

Topor – tarnacop PSI cu coada

Produsele destinate activitatilor de prevenire si stingere incendii comercializate de compania noastra sunt de o foarte buna calitate si detin toate avizele speciale necesare pentru a fi utilizate in astfel de interventii dificile si de importanta maxima.

Ce fel de unelte PSI puteti achizitiona cu ajutorul companiei si specialistilor nostri?

Produsele de acest tip sunt urmatoarele: cange PSI, ranga PSI, topor PSI, furca cu 3 / 4  coame, grebla zincata, galeata PSI si multe alte astfel de produse care pot fi identificate cu usurinta chiar pe site-ul de prezentare al companiei noastre.

Pentru ce fel de activitati este recomandat sa utilizati toporul-tarnacop PSI cu coada pus la dispozitie de noi?

Un astfel de produs se foloseste la lucrarile de degajare a elementelor de constructii in caz de incendiu de catre echipajele speciale de pompieri.

Care sunt dimensiunile toporului-tarnacop PSI cu coada pus la dispozitie de compania noastra?

Acest produs PSI are urmatoarele caracteristici: topor-tarnacop – 410 x 135 x 4, coada de lemn- 1000 x 40 x 28, masa totala -2,5 kg.

Ambalare, transport, documente insotitoare

Produsul de acest tip, se livreaza neambalat. Transportul se face cu mijloace de transport obisnuite. La livrare, produsele vor fi insotite de fisa tehnica, factura fiscala, declaratia de conformitate si certificatul de garantie.

Termenul de garantie

Ca si in cazul multor altor produse comercializate de compania noastra, compania producatoare a acestui tip de produs PSI garanteaza calitatea produsului timp de 12 luni, incepand cu momentul livrarii. In perioada de garantie, producatorul are obligatia de a repara sau inlocui orice produs defect daca defectiunea s-a produs din cauza materialului sau din cauza unei executii necorespunzatoare.

Daca aveti nevoie de detalii suplimentare despre acest produs – topor tarnacop PSI cu coada, va rugam sa intrati in legatura directa imediat cu unul din specialistii nostri, pentru a intra in posesia lor in timp util. Orice activitate pentru prevenirea si stingerea incendiilor trebuie sa beneficieze de atentie maxima si siguranta deplina! Va asteptam cat mai curand!

NU UITATI!!! Orice activitate destinata prevenirii si stingerii incendiilor organizata ineficient are drept consecinte pierderi mari materiale dar si ale starii de sanatate. Cumparati produse de calitate care detin toate avizele speciale pentru a fi in siguranta deplina, atat dumneavoastra cat si salariatii dumneavoastra!

 

Topor – Tarnacop PSI cu coada

Destinatia produsului:
Toporul tarnacop PSI se foloseste la lucrarile de degajare a elementelor de constructii, in caz de incendiu, de catre formatiile de pompieri.

Dimensiuni:
Topor tarnacop 410 x 135 x 4
Ccoada de lemn 1000 x 40 x 28
Masa totala (kg): 2,5
Ambalare, transport, documente insotitoare:
Produsele se livreaza neambalate.
Transportul se va face cu mijloace de transport obisnuite.
La livrare produsele vor fi insotite de prezenta fisa tehnica, factura fiscala,  declaratie de conformitate, certificat de garantie.

Garantie:
Societatea producatoare garanteaza calitatea produsului timp de 12 luni de la data livrarii.
In perioada de garantie societatea producatoare are obligatia sa repare sau sa inlocuiasca orice produs defect,  daca defectiunea s-a produs din cauza materialului sau executiei necorespunzatoare.