38.00 lei + TVA

Echipamente PSIAccesorii PSI

Lopata PSI cu coada

Achizitionarea produselor destinate activitatilor de prevenire si stingere incendii nu este o munca usoara! Compania noastra va ofera sprijin si consutanta pentru alegerea unor produse de foarte buna calitate, care detin toate avizele necesare pentru o functionare sigura si eficienta!

Daca o sa aveti rabdare sa vizitati fiecare categorie de produse postate pe site-ul nostrum de prezentare, o sa descoperiti cat de usor puteti intra in posesia lor si cat de diverse sunt tipurile lor. Incepand cu trusele sanitare pentru acordarea primului ajutor, trusele sanitare auto, cele destinate interventiilor de urgenta in cazul arsurilor si continuand cu stingatoare pe baza de spuma mecanica, pulbere sau dioxid de carbon, compania noastra va ofera in felul acesta un sprijin real in eficientizarea si securizarea oricarei activitati destinate prevenirii si stingerii incendiilor (PSI) si nu numai.

In ce situatii puteti utiliza lopata PSI cu coada  comercializata de noi?

Un astfel de model de lopata se foloseste la lucrarile de degajare a elementelor de constructii in caz de incendii de catre echipajele de pompieri.

Care sunt dimensiunile lopetii PSI cu coada prezentata in imaginea alaturata?

Dimensiuni: lopata – 270 x 230 x 40, grosime tabla – 2, coada de lemn – 1200 x 35, masa totala (kg) – 1200 kg.

Ambalare, transport, documente insotitoare

Produsele de acest tip se livreaza in conditii obisnuite neambalate. Transportul lor se face cu ajutorul mijloacelor de transport obisnuite. In momentul livrarii, astfel de produse vor fi insotite de prezenta fisei tehnice, a facturii fiscale, declaratia de conformitate si bineinteles, certificatul de garantie.

Termenul de garantie

Societatea producatoare garanteaza calitatea acestui produs  – lopata PSI cu coada timp de 12 luni incepand cu momentul livrarii. In perioada de garantie, producatorul are obligatia sa repare sau sa inlocuiasca orice produs defect, daca defectiunea s-a produs din cauza materialului sau executiei necorespunzatoare.

In situatia in care nu aveti timpul necesar pentru a ne vizita magazinele de prezentare, acest produs poate fi comandat si online. Pentru comenzi mai mari de 500 lei, serviciile de transport sunt complet gratuite!

Va asteptam!