185.00 lei + TVA

Caracteristici produs:

  • Material:  casca – material PVC
  • Vizor –  polimetacrilat de metal
  • Gluga – material impermeabil.
  • Culoare:   verde sau rosu;
  • Masa(kg): aproximativ 1,2

Stoc epuizat

Casca PSI cu vizor

Casca PSI cu vizor asigura protectia pompierilor in timpul interventiilor pentru stingerea incendiilor sau in timpul interventiilor destinate situatiilor generate de calamitati naturale.

Cand este recomandat sa utilizati un produs de acest tip?

Casca PSI cu vizor este un produs comercializat si recomandat de compania noastra tuturor persoanelor fizice si juridice interesate de produse de calitate adecvate unei activitati eficiente si sigure de prevenire si stingere a incendiilor. Ea mai este recomandata pentru protectie impotriva impactului cu diverse materiale ce se pot desprinde din constructii precum si impotriva apei si caldurii degajate de flacari.

Caracteristici produs:

  • Material:  casca – material PVC
  • Vizor –  polimetacrilat de metal
  • Gluga – material impermeabil.
  • Culoare:   verde sau rosu;
  • Masa(kg): aproximativ 1,2

Ambalare, transport, documente insotitoare

Castile PSI cu vizor de acest tip se livreaza ambulate in pungi de polietilena. Transportul unor astfel de produse se face cu ajutorul mijloacelor de transport obisnuite. In momentul livrarii produsele vor fi insotite intotdeauna de urmatoarele documente : fisa tehnica, avizul de insotire al marfii, factura fiscala, declaratia de conformitate si certificatul de garantie.

Termenul de garantie

Pentru acest produs, compania producatoare garanteaza calitatea sa timp de 12 luni de la data livrarii, cu conditia respectarii de catre beneficiar a conditiilor  de exploatare si depozitare.

Daca sunteti interesati de produse calitative destinate activitatilor specifice prevenirii si stingerii incendiilor, va rugam sa consultati toate rubricile site-ului nostru de prezentare unde sunt prezentate toate echipamentele de acest tip pe care le detinem in portofoliu.

Va reamintim faptul ca produsele comercializate de noi detin toate avizele speciale necesare, au preturi competitive si pot fi achizitionate inclusiv online, pentru comenzi mai mari de 500 lei serviciile de transport fiind oferite in mod gratuit.

De asemenea, specialistii nostri va stau la dispozitie oricand cu detalii suplimentare despre fiecare produs in parte. Este suficient sa formati numarul de telefon prezentat pe site sau sa ne trimiteti un mesaj pentru ca informatiile solicitate sa ajunga in timp util la dumneavoastra!