145.00 lei + TVA

Instructiuni proprii Tinichigiu in Constructii (relevant si pentru postul de Tinichigiu de Santier, Tinichigiu Sisteme de Acoperisuri si Invelitori precum si pentru postul de Tinichigiu Sisteme de Ventilatie)

Instructiuni proprii SSM- IPSSM

Cele mai importante categorii de lucrări realizate de către persoanele care dețin calificarea de Tinichigiu în Construcții sunt următoarele:

lucrări generale de tinichigerie

pentru variate elemente de construcții care au drept scop asigurarea etanșeității împotriva infiltrațiilor de apă la fațade, goluri de ferestre, uși pietonale sau industriale, acoperișuri, atice, diverse străpungeri realizate prin acoperiș, închideri laterale, etc.

De asemenea, Tinichigiul în Construcții montează sistemele de protecție din table pentru lucrările de izolații termice la conductele tehnologice și instalațiile foarte variate din domeniul industriei: energetică, petrochimică și chimică, etc.

lucrări de învelitori pentru acoperișuri

prin intermediul cărora se urmărește realizarea învelitorii și a sistemului de captare a apelor pluviale, instalarea de ferestre înglobate în acoperiș și realizarea etanșeității la apă, indiferent de proveniența și presiunea pe care o exercită aceasta.

Ei pot instala pe învelitoarea realizată sisteme de opritori de zăpadă, scări, pasarele de acces, asigură fixarea de învelitoare a sistemelor de captare a razelor solare destinate pentru prepararea apei calde sau fotovoltaice sau a sistemelor pentru producerea aerului condiționat, etc.;

lucrări de tinichigerie pentru sistemele de ventilație

care cuprind confecționarea tubulaturilor și accesoriilor aferente pentru realizarea instalațiilor de ventilație, punerea în funcțiune a instalațiilor de ventilație și montajul elementelor de tinichigerie executate, etc.

Cod COR conex:

  • 721 305 – Tinichigiu de Șantier
  • 721 310 – Tinichigiu Sisteme de Acoperișuri și Învelitori
  • 721 311 – Tinichigiu Sisteme de Ventilație
  • 721 312 – Tinichigiu în Construcții

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!