150.00 lei + TVA

Instructiuni proprii SSM- IPSSM

Persoana calificată în Technician Ecolog (Tehnician în Protecția Mediului) realizează teste de laborator și de teren pentru a investiga sursele de poluare și pentru a monitoriza starea mediului, inclusiv pe cele care afectează starea de sănătate.

Tehnicianul Ecolog sub îndrumarea unui expert în acest domeniu (Ex. Inginer Ecolog, etc.) poate colecta monstre de gaze, apă, sol sau alte materiale pentru realizarea de teste în baza cărora pot fi luate măsurile corective necesare în concordanță cu sarcinile atribuite.

Cod COR conex: 314 106 – Tehnician în Protecția Mediului (Tehnician Ecolog)

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!