150.00 lei + TVA

Instructiuni proprii SSM- IPSSM

Persoana care ocupă postul de Specialist în Securitate și Sănătate în Muncă realizează următoarele tipuri de activități: organizează activitatea de prevenire și protecție, stabilește semnalizările de securitate și sănătate, promovează o cultură pozitivă de prevenire și protecție la nivelul organizației unde lucrează, instruiește personalul în ceea ce privește problemele de securitate și sănătate în muncă, asigură echipamentul individual de protecție, etc.

Specialist în Securitate și Sănătate în Muncă este persoana care previne accidentele de muncă și menține starea de sănătate a personalului, monitorizează toate aspectele de securitate și sănătate în muncă, investighează cauzele producerii accidentelor de muncă și a îmbolnăvirilor profesionale, coordonează activități de evacuare și intervenție în cazuri de necesitate, etc.

Cod COR conex: 226 302 – Specialist în Domeniul Securității și Sănătății în Muncă

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!