125.00 lei + TVA

Instructiuni proprii SSM- IPSSM

Activitatile realizate in conditii obisnuite de catre persoana care ocupa postul de Secretara sunt urmatoarele: colationarea si transcrierea corespondentei, a rapoartelor si proceselor verbale la masina de scris sau la cea de prelucrare a textelor, intretine relatiile cu publicul si relatiile de protocol, selectioneaza si expediaza corespondenta si alte documente intocmite la nivelul organizatiei din care face parte, organizeaza deplasarile personalului de management, organizeaza sedintele de lucru, audientele si intalnirile diverse ale acestora, realizeaza traduceri si retroversiuni, gestioneaza arhiva documentelor stabilite in sarcina, etc.

Cod COR conex:

412 001 – Secretara

412 002 – Secretara Dactilografa

412 003 – Secretara Prelucrare Texte

Toate instructiunile proprii realizate de catre expertii companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros intocmite si actualizate permanent. Ele contin detalii foarte utile pentru multe situatii. Mai mult decat atat, este bine sa stiti faptul ca, orice Fisa de post realizata de noi poate fi adaptata imediat in functie de solicitarile si strategia dumneavoastra manageriala.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie in acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Fiselor de post realizate de catre specialistii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin email, ele putand fi utilizate imediat.
  2. Contin lucruri concrete si utile.
  3. Continutul lor este complex si cuprinde toate atributiile pe care le are persoana care detine functia respectiva.
  4. Sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei muncii in vigoare in momentul solicitarii.
  5. Fisele de post OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificari realizate de catre salariatii ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
  6. Fiind intocmite in amanunt, sunt documente cu adevarat functionale care contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.

Asteptam sa colaboram cat mai curand si in acest domeniu cu reprezentantii companiei dumneavoastra!