165.00 lei + TVA

Instructiuni proprii SSM- IPSSM

Ce fel de activități desfășoară în condiții obișnuite un Proiectant Sisteme de Securitate?

Un Proiectant Sisteme de Securitate se ocupă cu următoarele lucruri: elaborarea analizei de risc privind protecția persoanelor și valorilor, elaborarea specificației tehnico-operative a sistemului de securitate, conceperea soluției tehnice pentru  sistemul de detecție și semnalizare la efracție și control acces, pentru sistemul de detectare, semnalizare și alarmare la incendiu, pentru sistemul de stingere automată a incendiului, pentru cel de ventilare pentru evacuarea fumului și a gazelor fierbinți, a sistemului de televiziune cu circuit închis (TVCI), pentru sistemul tehnic de monitorizare, etc.

De asemenea, acest post implică și elaborarea proiectelor sistemelor tehnice menționate anterior, precum și verificarea lor, întocmirea de devize și monitorizarea felului în care au fost executate aceste proiecte.

Cod COR conex: 215 119 – Proiectant Sisteme de Securitate

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!