35.00 lei + TVA

Operatorul /Dispecer Sisteme de Monitorizare si Aparatura de Control identifica activitatile de coordonare a actiunilor pentru interventie in cazul unor fapte care pot pune in pericol siguranta obiectelor monitorizate, raspunde de coordonarea activitatilor pentru pastrarea ordinii in cadrul acestor obiective, etc.

De asemenea, aceasta persoana asigura fluxul de informatii, coordoneaza actiunile de interventie, monitorizeaza functionarea aparaturii folosite, participa la activitati desfasurate in cadrul echipelor de lucru, monitorizeaza felul in care functioneaza aparatura pe care o uitizeaza, asigura existenta si integritatea starii de fixatie si a inregistrarilor operative, verifica stocul de componente si/sau piese de schimb si completeaza si actualizeaza inregistrarile operative

Cod COR conex: 352 129 – Operator Dispecer Sisteme de Monitorizare si Aparatura de Control

Toate instructiunile proprii realizate de catre expertii companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros intocmite si actualizate permanent. Ele contin detalii foarte utile pentru multe situatii. Mai mult decat atat, este bine sa stiti faptul ca, orice Fisa de post realizata de noi poate fi adaptata imediat in functie de solicitarile si strategia dumneavoastra manageriala.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie in acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Fiselor de post realizate de catre specialistii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin email, ele putand fi utilizate imediat.
  2. Contin lucruri concrete si utile.
  3. Continutul lor este complex si cuprinde toate atributiile pe care le are persoana care detine functia respectiva.
  4. Sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei muncii in vigoare in momentul solicitarii.
  5. Fisele de post OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificari realizate de catre salariatii ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
  6. Fiind intocmite in amanunt, sunt documente cu adevarat functionale care contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.

Asteptam sa colaboram cat mai curand si in acest domeniu cu reprezentantii companiei dumneavoastra!