144.00 lei + TVA

Instructiuni proprii SSM- IPSSM

Persoana care deține un astfel de post, de Montator Placaje Interioare și Exterioare (Faianțar, Parchetar, etc.), realizează următoarele lucruri: trasarea suprafețelor în vederea placării lor, pregătirea materialelor pentru placări umede, pregătirea stratului de suport, realizarea de placări umede, realizarea de placări uscate, montează structuri de rezistență pentru placările uscate, execută mozaicuri turnate, montează parchet, linoleum sau mochete și asigură aspectul final al suprafețelor lucrate.

În situația de față, specialiștii companiei noastre, au optat pentru combinarea mai multor ocupații într-un singur model de instrucțiuni proprii, deoarece foarte multe companii au un singur angajat care se ocupă de realizarea tuturor activităților de tipul Montator Placaje Interioare și Exterioare – relevant și pentru Faianțar, Parchetar, etc.

Cod COR conex:

712 201 – Faianțar

712 202 – Montator Placaje Interioare și Exterioare

712 203 – Mozaicar (exclusiv Restaurator)

712 204 – Parchetar

712 206 – Linolist

712 207 – Montator Placaje uscate

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!