125.00 lei + TVA

Persoana care deține o astfel de funcție, de Manager de Produs, se ocupă de dezvoltarea, implementarea și îmbunătățirea produselor și serviciilor unei organizații în vederea satisfacerii nevoilor consumatorilor.

Activitățile obișnuite realizate de un Manager de Produs sunt următoarele: dezvoltarea portofoliului, promovarea produselor și/sau a serviciilor organizației respective, promovarea inovării și schimbării în cadrul acesteia, gestionarea inovației produselor, supervizarea echipei tehnice în ceea ce privește activitatea de inovare, elaborează Planul de marketing pentru produsele coordonate, coordonează lansarea produsului sau a serviciului respectiv, planifică vânzările pentru noul produs sau pentru produsul îmbunătățit, coordonează procesul de stabilire a prețurilor produselor pe care le administrează, elaborează previziunile financiare pentru un proiect de dezvoltare produs, urmărește constant respectarea standardelor de calitate pentru materialele de promovare, etc.

Cod COR conex: 243 104 – Manager de Produs

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!