25.00 lei + TVA

Instructiuni proprii SSM- IPSSM

Persoana care detine o astfel de functie se ocupa de dezvoltarea, implementarea si imbunatatirea produselor si serviciilor unei organizatii in vederea satisfacerii nevoilor consumatorilor.

Activitatile obisnuite realizate de acesta sunt urmatoarele: dezvoltarea portofoliului, promovarea produselor si/sau a serviciilor organizatiei respective, promovarea inovarii si schimbarii in cadrul acesteia, gestionarea inovatiei produselor, supervizarea echipei tehnice in ceea ce priveste activitatea de inovare, elaboreaza PLant l de marketing pentru produsele coordonate, coordoneaza Lant area produsului sau a serviciului respectiv, pLant fica vanzarile pentru noul produs sau pentru produsul imbunatatit, coordoneaza procesul de stabilire a preturilor produselor pe care le administreaza, elaboreaza previziunile financiare pentru un proiect de dezvoltare produs, urmareste constant respectarea standardelor de calitate pentru materialele de promovare, etc.

Cod COR conex: 243 104 – Manager de Produs

Toate instructiunile proprii realizate de catre expertii companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros intocmite si actualizate permanent. Ele contin detalii foarte utile pentru multe situatii. Mai mult decat atat, este bine sa stiti faptul ca, orice Fisa de post realizata de noi poate fi adaptata imediat in functie de solicitarile si strategia dumneavoastra manageriala.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie in acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Fiselor de post realizate de catre specialistii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin email, ele putand fi utilizate imediat.
  2. Contin lucruri concrete si utile.
  3. Continutul lor este complex si cuprinde toate atributiile pe care le are persoana care detine functia respectiva.
  4. Sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei muncii in vigoare in momentul solicitarii.
  5. Fisele de post OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificari realizate de catre salariatii ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
  6. Fiind intocmite in amanunt, sunt documente cu adevarat functionale care contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.

Asteptam sa colaboram cat mai curand si in acest domeniu cu reprezentantii companiei dumneavoastra!