125.00 lei + TVA

Instructiuni proprii SSM- IPSSM

Maistru Construcții Civile, Industriale și Agricole (relevant și pentru posturile Maistru Electrician în Construcții, Maistru Instalator în Construcții și Maistru Lăcătuș în Construcții) este persoana care răspunde de realizarea următoarelor activități: planificarea și raportarea activității de la punctul de lucru unde lucrează, organizarea condițiilor de desfășurare a activității echipelor de lucru, gestiunea stocurilor de resurse materiale, supravegherea activităților de la punctul de lucru respectiv, coordonarea formării profesionale și gestionarea Performanțelor echipei, conduce aplicarea prevederilor legale cu privire la sănătatea și securitatea în muncă și în domeniul situațiilor de urgență, conduce modul de aplicare a normelor cu privire la protecția mediului, asigură calitatea lucrărilor realizate și coordonează întreținerea echipamentelor de lucru, etc.

Acest post mai este denumit neoficial “Coordonator Formație de Lucru”.

Cod COR conex:

311 201 – Maistru Construcții Civile, Industriale și Agricole

311 208 – Maistru Instalator în Construcții

311 308 – Maistru Electrician în Construcții

311 504 – Maistru Lăcătuș Construcții Metalice

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!