125.00 lei + TVA

Instructiuni proprii SSM- IPSSM

Persoana care deține postul de Lucrător Pensiune Turistică își desfășoară activitatea în cadrul pensiunilor turistice urbane sau rurale unde realizează servicii de cazare, alimentație (preparare și servire), precum și servicii suplimentare specifice în condiții obligatorii de calitate, confort și securitate.

Acesta se ocupă în principal de pregătirea pensiunii pentru primirea oaspeților, de primirea lor, pregătirea și servirea băuturilor și a preparatelor alimentare, se asigură de securitatea clienților și a bunurilor lor, asistă clienții pe întreaga perioadă a sejurului, rezolvă reclamațiile lor și se ocupă și de plecarea acestora.

Cod COR conex: 516 909 – Lucrător Pensiune Turistică

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!