125.00 lei + TVA

Calificarea de Lăcătuș Constructor și Montator în Construcții implică următoarele responsabilități: pregătirea elementelor componente necesare realizării structurilor metalice în construcții, realizarea de ansamble și subansamble confecționate prin metode de sudare cu buloane sau nituri (stâlpi, grinzi, rame, piloni, balustrade, suporți, pereți cornișă, uși metalice, capace, scări pisică, panouri, plăci de armătura, garduri, etc.), etc.

De asemenea, un Lăcătuș Constructor și Montator în Construcții realizează și lucrări de cofrare sau/și decofrare (pentru fundații, pereți, grinzi, planșee, arce și bolti, rampe pentru scări, podeste, centuri, console, boiandruguri, etc.), răspunde de manevrarea materialelor, a ansamblelor sau a subansamblelor, de montarea, întreținerea și demontarea construcțiilor metalice, precum și de organizarea la locul de muncă.

Cod COR conex:

721 421 – Constructor – Montator de Structuri Metalice

721 433 – Confecționer – Montator Structuri Metalice pentru Construcții

721 343 – Montator fațade și Pereți Cortină

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!