125.00 lei + TVA

Instructiuni proprii SSM- IPSSM

Un Inspector în Domeniul Securității și Sănătății în Muncă este persoana care își desfășoară activitatea în cadrul serviciilor interne și externe de prevenire și protecție sau ca lucrător/angajator care se ocupă de activitățile de prevenire și protecție din orice tip de organizație, precum și în alte condiții stabilite prin legi.

Cele mai importante responsabilități ale unui Inspector în Domeniul Securității și Sănătății în Muncă sunt următoarele: realizarea activităților de prevenire și protecție, realizarea semnalizării de securitate și/sau de sănătate la locurile de muncă, stabilirea mijloacelor materiale și tehnice necesare securității și sănătății în muncă, informarea lucrătorilor în domeniul acesta, instruirea lucrătorilor, participarea la cercetarea evenimentelor care produc incapacitate temporară de muncă, monitorizează activitățile de evacuare și intervenție în situații de urgență și verifică respectarea reglementărilor legale în domeniul SSM.

Cod COR conex: 325 723 – Inspector în Domeniul Securității și Sănătății în Muncă

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!