25.00 lei + TVA

Aceasta persoana isi desfasoara activitatea in cadrul serviciilor interne si externe de prevenire si protectie sau ca lucrator/angajator care se ocupa de activitatile de prevenire si protectie din orice tip de organizatie precum si in alte conditii stabilite prin legi.

Cele mai importante responsabilitati ale unui Inspector in Domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca sunt urmatoarele: realizarea activitatilor de prevenire si protectie, realizarea semnalizarii de securitate si/sau de sanatate la locurile de munca, stabilirea mijloacelor materiale si tehnice necesare securitatii si sanatatii in munca, informarea lucratorilor in domeniul acesta, instruirea lucratorilor, participarea la cercetarea evenimentelor care produc incapacitate temporara de munca, monitorizeaza activitatile de evacuare si interventie in situatii de urgenta si verifica respectarea reglementarilor legale in domeniul SSM.

Cod COR conex: 325 723 – Inspector in Domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca

Toate instructiunile proprii realizate de catre expertii companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros intocmite si actualizate permanent. Ele contin detalii foarte utile pentru multe situatii. Mai mult decat atat, este bine sa stiti faptul ca, orice Fisa de post realizata de noi poate fi adaptata imediat in functie de solicitarile si strategia dumneavoastra manageriala.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie in acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Fiselor de post realizate de catre specialistii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin email, ele putand fi utilizate imediat.
  2. Contin lucruri concrete si utile.
  3. Continutul lor este complex si cuprinde toate atributiile pe care le are persoana care detine functia respectiva.
  4. Sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei muncii in vigoare in momentul solicitarii.
  5. Fisele de post OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificari realizate de catre salariatii ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
  6. Fiind intocmite in amanunt, sunt documente cu adevarat functionale care contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.

Asteptam sa colaboram cat mai curand si in acest domeniu cu reprezentantii companiei dumneavoastra!