125.00 lei + TVA

Instructiuni proprii SSM- IPSSM

Persoana care ingrijeste batrani la domiciliu are urmatoarele responsabilitati: asigura un confort adecvat pentru batranul asistat, se ocupa de asistarea si administrarea alimentelor acestuia, ajuta si realizeaza ingrijirile igienice, mobilizeaza si transporta batranul pe care il ingrijeste, aplica si respecta intocmai prescriptiile medicale, acorda primul ajutor daca este cazul, asigura conditiile igienico-sanitare, gestioneaza resursele alocate si completeaza Fisa de ingrijire a persoanei asistate.

Cod COR conex: 532 201 – Ingrijitor Batrani la Domiciliu

Toate instructiunile proprii realizate de catre expertii companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros intocmite si actualizate permanent. Ele contin detalii foarte utile pentru multe situatii. Mai mult decat atat, este bine sa stiti faptul ca, orice Fisa de post realizata de noi poate fi adaptata imediat in functie de solicitarile si strategia dumneavoastra manageriala.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie in acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Fiselor de post realizate de catre specialistii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin email, ele putand fi utilizate imediat.
  2. Contin lucruri concrete si utile.
  3. Continutul lor este complex si cuprinde toate atributiile pe care le are persoana care detine functia respectiva.
  4. Sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei muncii in vigoare in momentul solicitarii.
  5. Fisele de post OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificari realizate de catre salariatii ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
  6. Fiind intocmite in amanunt, sunt documente cu adevarat functionale care contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.

Asteptam sa colaboram cat mai curand si in acest domeniu cu reprezentantii companiei dumneavoastra!