155.00 lei + TVA

Instructiuni proprii SSM- IPSSM

 

Principalele activitati realizate de catre un Inginer de Sisteme de Securitate sunt urmatoarele: organizeaza activitatile de instalare a sistemelor tehnice de securitate cu care lucreaza, instaleaza sistemele de detectare, semnalizare si alarma in caz de incendiu, instaleaza sistemele tehnice de detectie si semnalizare la efractie si control al accesului, realizeaza sistemele tehnice de monitorizare si instaleaza sistemele tehnice de televiziune cu circuit inchis (TVCI).

Persoana care ocupa un astfel de post mai raspunde si de urmatoarele lucruri: asigura testarea, evaluarea si punerea in functiune a echipamentelor si sistemelor tehnice de detectie si semnalizare la efractie si control acces, a sistemelor tehnice de detectare, semnalizare si alarmare la incendiu, testeaza, evalueaza si pune in functiune sistemele de monitorizare, de televiziune cu circuit inchis, asigura mentenanta si service-ul pentru toate tipurile de sisteme tehnice mentionate anterior si instruieste beneficiarii in mod corespunzator.

Cod COR conex: 215 222 – Inginer Sisteme de Securitate

Toate instructiunile proprii realizate de catre expertii companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros intocmite si actualizate permanent. Ele contin detalii foarte utile pentru multe situatii. Mai mult decat atat, este bine sa stiti faptul ca, orice Fisa de post realizata de noi poate fi adaptata imediat in functie de solicitarile si strategia dumneavoastra manageriala.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie in acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Fiselor de post realizate de catre specialistii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin email, ele putand fi utilizate imediat.
  2. Contin lucruri concrete si utile.
  3. Continutul lor este complex si cuprinde toate atributiile pe care le are persoana care detine functia respectiva.
  4. Sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei muncii in vigoare in momentul solicitarii.
  5. Fisele de post OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificari realizate de catre salariatii ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
  6. Fiind intocmite in amanunt, sunt documente cu adevarat functionale care contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.

Asteptam sa colaboram cat mai curand si in acest domeniu cu reprezentantii companiei dumneavoastra!