125.00 lei + TVA

Instructiuni proprii SSM- IPSSM

 

Atributii principale:

  • Treapta I – Inginer Proiectant Constructii Stagiar (Debutant): stabileste sarcinile de incarcare a structurilor de constructii, concepe structura de rezistenta si realizeaza calcule statistice si dinamice;
  • Treapta II – Inginer Proiectant Constructii Independent (Confirmat): realizeaza caietele de sarcini, structura si organizarea proiectului, intocmeste masuratorile si cantitatile de lucrari, verifica si urmareste executia lucrarilor in santier, intocmeste pLant rile tehnologice de executie, montaj si graficele de executie, etc.;
  • Treapta III – Inginer Proiectant Constructii (Senior) – Sef de Proiect: conduce procesul de proiectare, elaboreaza solutiile economice, tehnice si tehnologice, programeaza lucrarile de executie si pe cele de proiectare, intocmeste, verifica si deruleaza contractele de proiectare, verifica, compara si selecteaza ofertele, etc.   

Cod COR conex: 214 208 – Inginer Proiectant Constructii

Toate instructiunile proprii realizate de catre expertii companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros intocmite si actualizate permanent. Ele contin detalii foarte utile pentru multe situatii. Mai mult decat atat, este bine sa stiti faptul ca, orice Fisa de post realizata de noi poate fi adaptata imediat in functie de solicitarile si strategia dumneavoastra manageriala.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie in acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Fiselor de post realizate de catre specialistii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin email, ele putand fi utilizate imediat.
  2. Contin lucruri concrete si utile.
  3. Continutul lor este complex si cuprinde toate atributiile pe care le are persoana care detine functia respectiva.
  4. Sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei muncii in vigoare in momentul solicitarii.
  5. Fisele de post OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificari realizate de catre salariatii ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
  6. Fiind intocmite in amanunt, sunt documente cu adevarat functionale care contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.

Asteptam sa colaboram cat mai curand si in acest domeniu cu reprezentantii companiei dumneavoastra!