155.00 lei + TVA

Instructiuni proprii SSM- IPSSM

Ghid Național de Turism implică următoarele responsabilități: întocmirea programelor opționale, asigurarea formalităților la trecerea frontierei, menținerea unui mediu plăcut pentru turiști, promovarea patrimoniului cultural, universal și național, promovarea potențialului turistic național și internațional și elaborarea raportului acțiunilor turistice realizate.

Se poate spune faptul că, persoana care ocupă un astfel de post este persoana calificată și specializată care acordă asistență turistică atât pentru turiștii români, cât și pentru cei străini în acțiunile de natura turistică, organizate în diferite locuri. De asemenea, un Ghid Național de Turism urmărește și derularea în bune condiții a tuturor programelor turistice contractate și este direct angajat în relațiile dintre turiști, agențiile de turism și prestatorii de servicii.

Cod COR conex: 511 303 – Ghid Național de Turism (tour-operator)

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!