125.00 lei + TVA

Instructiuni proprii SSM- IPSSM

Decorator Vitrine este acea persoană care își desfășoară activitatea în cadrul expozițiilor sau în incinta magazinelor cu vitrine, într-o manieră de lucru plăcută și confortabilă.

Există și situații în care un Decorator Vitrine poate lucra în locuri mai puțin accesibile sau chiar și la înălțime.

Ce fel de activități realizează un Decorator Vitrine?

Acesta se ocupă în primul rând de următoarele lucruri: planificarea cadrului organizatoric, alege tematica și întocmește schițe, machete, aranjează produsele în vitrine, poate folosi inclusiv anunțuri sau afișe foarte atractive pentru a atrage mai mult atenția asupra produselor expuse. De asemenea, tot el realizează aranjarea standurilor de vânzare din cadrul expozițiilor, decorarea standurilor și/sau a saloanelor de prezentare din expoziții.

Cod COR conex: 343 204 – Decorator Vitrine

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!