85.00 lei + TVA

Fise de post

Ce fel de activitati desfasoara in mod curent persoana care ocupa un astfel de post?

Aceasta persoana comunica cu clientii magazinului sau cu clientii punctului de vanzare, organizeaza cadrul general de deschidere si inchidere a activitatii magazinului, pregateste bauturile, realizeaza preparatele calde si reci, pregateste tonomatele de servire, realizeaza vanzarile in sine, incaseaza contravaloarea marfii vandute, curata  si depoziteaza obiectele de inventar, prezinta clientilor produsele si serviciile aferente vanzarii, realizeaza aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca pe care il are, mentine stocurile si necesarul de monetar de rezerva, promoveaza imaginea magazinului, verifica stocurile cu vanzarile, raporteaza activitatea de vanzare si intocmeste doucmentele specifice activitatii de vanzare, etc.

 

Cod COR conex: 521 201 – Vanzator AmbuLant de Produse Alimentare

Toate instructiunile proprii realizate de catre expertii companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros intocmite si actualizate permanent. Ele contin detalii foarte utile pentru multe situatii. Mai mult decat atat, este bine sa stiti faptul ca, orice Fisa de post realizata de noi poate fi adaptata imediat in functie de solicitarile si strategia dumneavoastra manageriala.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie in acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Fiselor de post realizate de catre specialistii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin email, ele putand fi utilizate imediat.
  2. Contin lucruri concrete si utile.
  3. Continutul lor este complex si cuprinde toate atributiile pe care le are persoana care detine functia respectiva.
  4. Sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei muncii in vigoare in momentul solicitarii.
  5. Fisele de post OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificari realizate de catre salariatii ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
  6. Fiind intocmite in amanunt, sunt documente cu adevarat functionale care contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.

Asteptam sa colaboram cat mai curand si in acest domeniu cu reprezentantii companiei dumneavoastra!