55.00 lei + TVA

Fise de post

 

Cele mai importante categorii de lucrari realizate de catre persoanele care detin calificarea de Tinichigii in Constructii sunt urmatoarele:

  • lucrari generale de tinichigerie pentru variate elemente de constructii care au drept scop asigurarea etanseitatii impotriva infiltratiilor de apa la fatade, goluri de ferestre, usi pietonale sau industriale, acoperisuri, atice, diverse strapungeri realizate prin acoperis, inchideri laterale, etc. De asemenea Tinichigiul in Constructii monteaza sistemele de protectie din table pentru lucrarile de izolatii termice la conductele tehnologice si instalatiile foarte variate din domeniul industriei: energetica, petrochimica si chimica, etc.
  • lucrari de invelitori pentru acoperisuri prin intermediul carora se urmareste realizarea invelitorii si a sistemului de captare a apelor pluviale, instalarea de ferestre inglobate in acoperis si realizarea etanseitatii la apa indiferent de provenienta si presiunea pe care o exercita aceasta. Ei pot instala pe invelitoarea realizata sisteme de opritori de zapada, scari, pasarele de acces, asigura fixarea de invelitoare a sistemelor de captare a razelor solare destinate pentru prepararea apei calde sau fotovoltaice sau a sistemelor pentru producerea aerului conditionat, etc.;
  • lucrari de tinichigerie pentru sistemele de ventilatie care cuprind confectionarea tubulaturilor si accesoriilor aferente pentru realizarea instalatiilor de ventilatie, punerea in functiune a instalatiilor de ventilatie si montajul elementelor de tinichigerie executate, etc.

Cod COR conex:

721 305 – Tinichigiu de Santier

721 310 – Tinichigiu Sisteme de Acoperisuri si Invelitori

721 311 – Tinichigiu Sisteme de Ventilatie

721 312 – Tinichigiu in Constructii

Toate instructiunile proprii realizate de catre expertii companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros intocmite si actualizate permanent. Ele contin detalii foarte utile pentru multe situatii. Mai mult decat atat, este bine sa stiti faptul ca, orice Fisa de post realizata de noi poate fi adaptata imediat in functie de solicitarile si strategia dumneavoastra manageriala.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie in acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Fiselor de post realizate de catre specialistii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin email, ele putand fi utilizate imediat.
  2. Contin lucruri concrete si utile.
  3. Continutul lor este complex si cuprinde toate atributiile pe care le are persoana care detine functia respectiva.
  4. Sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei muncii in vigoare in momentul solicitarii.
  5. Fisele de post OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificari realizate de catre salariatii ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
  6. Fiind intocmite in amanunt, sunt documente cu adevarat functionale care contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.

Asteptam sa colaboram cat mai curand si in acest domeniu cu reprezentantii companiei dumneavoastra!