Reducere!

85.00 lei + TVA

Un Tehnician Devizier executa masuratori ale amplasamentelor fronturilor de lucru din cadrul santierului, masuratori ale pLant rilor din proiectul de executie sau din proiectul tehnic precum si masuratori ale cantitatilor de lucrari necesare pentru realizarea obiectivului de investitie. Tehnicianul Devizier intocmeste devizul de categorii de lucrari al investitiei totale, stabileste factorii de decizie pentru preturi si mai intocmeste si situatiile intermediare de plata in conformitate cu contractele si graficele de realizare a lucrarilor.

Un Tehnician Atasamentist masoara in mod direct cantitatile reale executate zilnic in cadrul santierului unde lucreaza, pe fiecare categorie de lucrari in parte, realizeaza schitele lucrarilor realizate, calculeaza consumurile de natura tehnica zilnice pentru efectuarea lucrarilor si urmareste progresul acestora pe toata perioada derularii contractelor. Atunci cand este nevoie colaboreaza cu specialistii din cadrul departamentului de urmarire productie, din cadrul departamentului tehnic, cu seful punctului de lucru precum si cu seful de santier.

Persoana care ocupa postul de Tehnician Devize si Masuratori in Constructii realizeaza masuratori ale lucrarilor la locul de realizare a acestora sau pe teren pe baza documentelor de executie, intocmeste caietele  de masuratori, baze de preturi, devize si situatii de plata, incadreaza cantitatile de lucrari in articole de deviz, calculeaza costul final al investitiei, consumurile specifice si stabileste in timp real incadrarea in graficele de lucrari existente.

Cod COR conex:

311 215 – Tehnician Devize si Masuratori in Constructii

311 216 – Tehnician Devizier

311 217 – Tehnician Atasament

Toate instructiunile proprii realizate de catre expertii companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros intocmite si actualizate permanent. Ele contin detalii foarte utile pentru multe situatii. Mai mult decat atat, este bine sa stiti faptul ca, orice Fisa de post realizata de noi poate fi adaptata imediat in functie de solicitarile si strategia dumneavoastra manageriala.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie in acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Fiselor de post realizate de catre specialistii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin email, ele putand fi utilizate imediat.
  2. Contin lucruri concrete si utile.
  3. Continutul lor este complex si cuprinde toate atributiile pe care le are persoana care detine functia respectiva.
  4. Sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei muncii in vigoare in momentul solicitarii.
  5. Fisele de post OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificari realizate de catre salariatii ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
  6. Fiind intocmite in amanunt, sunt documente cu adevarat functionale care contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.

Asteptam sa colaboram cat mai curand si in acest domeniu cu reprezentantii companiei dumneavoastra!