25.00 lei + TVA

Fise de post

Coordonatorul de Formatie de Lucru sau Seful de Formatie raspunde de pLant ficarea, coordonarea si conducerea directa a echipelor de muncitori care realizeaza activitati in domeniul constructiilor industriale, civile sau comerciale.
De asemenea, aceasta persoana angajeaza si supraveGheata grupuri de muncitori calificati, coordoneaza activitati de productie urmarind atingerea obiectivelor si incadrarea in bugetele alocate, implementeaza standardele de calitate si organizeaza suportul logistic.
Seful de Formatie se implica in Performantele echipei prin evaluari ale competentelor si Performantelor indivizilor si/sau echipei prin realizarea unui mediu propice invatarii si dezvoltarii profesionale, sustine intotdeauna initiativele individuale precum si pe cele de grup si realizeaza evaluarea permanenta a muncitorilor din formatia de care raspunde, organizeaza sesiuni de training-uri pentru perfectionarea fiecarui membru din echipa sa, etc.
Cod COR conex:
122 304 – Sef Formatie Lucrari Geologice
122 305 – Sef Formatie Cercetare – Dezvoltare
132 223 – Sef Formatie Industria Petroliera/Petrochimica
132 228 – Sef Formatie in Industria de Masini si Echipamente
132 233 – Sef Formatie
133 024 – Sef Formatie Operationala Telecomunicatii
311 919 – Sef Formatie Industria Confectiilor Imbracaminte
352 201 – Sef Formatie Sisteme Radiante (Antene)
541 405 – Sef Serviciu Paza
Toate instructiunile proprii realizate de catre expertii companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros intocmite si actualizate permanent. Ele contin detalii foarte utile pentru multe situatii. Mai mult decat atat, este bine sa stiti faptul ca, orice Fisa de post realizata de noi poate fi adaptata imediat in functie de solicitarile si strategia dumneavoastra manageriala.
Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie in acest domeniu!
Care sunt principalele avantaje reale ale Fiselor de post realizate de catre specialistii companiei OHSAS EXPERTS?
1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin email, ele putand fi utilizate imediat.
2. Contin lucruri concrete si utile.
3. Continutul lor este complex si cuprinde toate atributiile pe care le are persoana care detine functia respectiva.
4. Sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei muncii in vigoare in momentul solicitarii.
5. Fisele de post OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificari realizate de catre salariatii ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
6. Fiind intocmite in amanunt, sunt documente cu adevarat functionale care contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.
Asteptam sa colaboram cat mai curand si in acest domeniu cu reprezentantii companiei dumneavoastra!