35.00 lei + TVA

Ce responsabilitati implica acest post? In general, un Director de Hotel se ocupa de pLant ficarea si organizarea activitatilor desfasurate in cadrul hotelului pe care il conduce, de verificarea gestionarii financiare a acestuia, de promovarea directa a produselor turistice, de promovarea imaginii hotelului, de incheierea contractelor cu clientii, de efectuarea operatiunilor specifice de alimentatie si cazare, etc. De asemenea, aceasta persoana se implica in mod activ si in realizarea unui climat cat mai favorabil pentru turisti, in acordarea de servicii hoteliere complexe catre clienti, ofera informatii de interes public, rezolva reclamatiile si organizeaza programe turistice optionale.

Cod COR conex:

141 105 – Director de Hotel

141 106 – Director de Motel

141 107 – Director de Hotel pentru Tineret

141 108 – Director de Marketing

141 109 – Director de Sat de Vacanta

141 110 – Director de Popas Turistic

Toate instructiunile proprii realizate de catre expertii companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros intocmite si actualizate permanent. Ele contin detalii foarte utile pentru multe situatii. Mai mult decat atat, este bine sa stiti faptul ca, orice Fisa de post realizata de noi poate fi adaptata imediat in functie de solicitarile si strategia dumneavoastra manageriala.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie in acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Fiselor de post realizate de catre specialistii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin email, ele putand fi utilizate imediat.
  2. Contin lucruri concrete si utile.
  3. Continutul lor este complex si cuprinde toate atributiile pe care le are persoana care detine functia respectiva.
  4. Sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei muncii in vigoare in momentul solicitarii.
  5. Fisele de post OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificari realizate de catre salariatii ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
  6. Fiind intocmite in amanunt, sunt documente cu adevarat functionale care contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.

Asteptam sa colaboram cat mai curand si in acest domeniu cu reprezentantii companiei dumneavoastra!