35.00 lei + TVA

Fise de post

 

Ce fel de activitati desfasoara o persoana care detine functia de Director General?

Directorul General se ocupa de urmatoarele lucruri de cele mai multe ori: conducerea intalnirilor si/sau conducerea sedintelor in cadrul organizatiei unde lucreaza (Consiliu de Administratie, sedinte operative, sedinte lunare sau trimestriale, de analiza a activitatii si de biLant , etc.), asigura climatul de munca eficient in cadrul organizatiei respective, reprezinta ineresele acesteia, bineinteles, analizeaza, diagnosticheaza si prezinta activitatea organizatiei catre Adunarea Generala a Asociatiilor, Actionarilor, Consiliul Director sau departamente si institutii diverse, pLant fica activitatea de conducere si activitatea organizationala, elaboreaza politici in domeniul calitatii (impreuna cu echipa manageriala, singur sau impreuna cu Managerul sistemelor de management al calitatii), stabileste si pune in aplicare masurile de imbunatatire a activitatii organizatiei angajatoare, controleaza intr-un mod foarte eficient realizarea indicatorilor tehnico-economici, coordoneaza activitatile de productie/prestare servicii, coordoneaza valorificarea productiei si/sau a serviciilor realizate, monitorizeaza activitatea Departamentului de Resurse Umane, etc.

Cod COR conex:

112 004 – Director Societate Comerciala

112 011 – Director General Societate Comerciala

112 028 – Manager General

112 029 –  Manager

Toate instructiunile proprii realizate de catre expertii companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros intocmite si actualizate permanent. Ele contin detalii foarte utile pentru multe situatii. Mai mult decat atat, este bine sa stiti faptul ca, orice Fisa de post realizata de noi poate fi adaptata imediat in functie de solicitarile si strategia dumneavoastra manageriala.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie in acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Fiselor de post realizate de catre specialistii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin email, ele putand fi utilizate imediat.
  2. Contin lucruri concrete si utile.
  3. Continutul lor este complex si cuprinde toate atributiile pe care le are persoana care detine functia respectiva.
  4. Sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei muncii in vigoare in momentul solicitarii.
  5. Fisele de post OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificari realizate de catre salariatii ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
  6. Fiind intocmite in amanunt, sunt documente cu adevarat functionale care contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.

Asteptam sa colaboram cat mai curand si in acest domeniu cu reprezentantii companiei dumneavoastra!