65.00 lei + TVA

Fise de post

Atributiile cele mai importante ale unui Director de Agentie de Turism sunt urmatoarele: organizarea activitatii agentiei respective, coordonarea departamentelor din subordine, controlul intocmirii si realizarii pLant rilor financiare, coordonarea programului de marketing, promovarea imaginii si a produselor agentiei de turism pentru care lucreaza, asigura protectia mediului si a turistilor in acelasi timp, dezvolta afacerea, reprezinta agentia in relatiile cu tertii, concepe politica de personal, imbunatateste permanent calitatea produselor si a serviciilor oferite, raspunde de realizarea schimbarilor din cadrul organizatiei, etc.

Cod COR conex: 143 909 – Director Agentie de Turism, Touroperatoare, Detailista

Toate instructiunile proprii realizate de catre expertii companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros intocmite si actualizate permanent. Fisele de post contin detalii foarte utile pentru situatii complexe. Mai mult decat atat, este bine sa stiti faptul ca, orice Fisa de post realizata de OHSAS EXPERTS poate fi adaptata imediat in functie de solicitarile si strategia dumneavoastra manageriala.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie in acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Fiselor de post realizate de catre specialistii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin e-mail, astfel le puteti utiliza imediat.
  2. Contin atributii concrete si utile.
  3. Continutul lor este complex si cuprinde toate atributiile pe care le are un angajat incadrat pe functia respectiva.
  4. Fisele de post sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei muncii in vigoare in momentul solicitarii.
  5. Fisele de post contin obligatii din punct de vedere al securitatii si sanatatii in munca cat si de aparare impotriva incendiilor.
  6. Fisele de post OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificari realizate de catre inspectorii ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
  7. Fiind intocmite in amanunt, sunt documente cu adevarat functionale care contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.

 

Contactati-ne pentru mai multe detalii!