55.00 lei + TVA

Fise de post

 

Aceasta persoana isi desfasoara activitatea in cadrul expozitiilor sau in incinta magazinelor cu vitrine, intr-o maniera de lucru placuta si confortabila. Exista si situatii in care Decoratorul de Vitrine poate lucra in locuri mai putin accesibile sau chiar si la inaltime.

Ce fel de activitati realizeaza un Decorator de Vitrine?

Acesta se ocupa in primul rand de urmatoarele lucruri: pLant ficarea cadrului organizatoric, alege tematica si intocmeste schite, machete, aranjeaza produsele in vitrine, poate folosi inclusiv anunturi sau afise foarte atractive pentru a atrage mai mult atentia asupra produselor expuse. De asemenea, tot el realizeaza aranjarea standurilor de vanzare din cadrul expozitiilor, decorarea standurilor si/sau a saloanelor de prezentare din expozitii.

Cod COR conex: 343 204 – Decorator Vitrine

Toate instructiunile proprii realizate de catre expertii companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros intocmite si actualizate permanent. Ele contin detalii foarte utile pentru multe situatii. Mai mult decat atat, este bine sa stiti faptul ca, orice Fisa de post realizata de noi poate fi adaptata imediat in functie de solicitarile si strategia dumneavoastra manageriala.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie in acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Fiselor de post realizate de catre specialistii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin email, ele putand fi utilizate imediat.
  2. Contin lucruri concrete si utile.
  3. Continutul lor este complex si cuprinde toate atributiile pe care le are persoana care detine functia respectiva.
  4. Sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei muncii in vigoare in momentul solicitarii.
  5. Fisele de post OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificari realizate de catre salariatii ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
  6. Fiind intocmite in amanunt, sunt documente cu adevarat functionale care contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.

Asteptam sa colaboram cat mai curand si in acest domeniu cu reprezentantii companiei dumneavoastra!