25.00 lei + TVA

Fise de post

 

Cele mai importante responsabilitati ale unei persoane care ocupa functia de Asistent Medical Laborator sunt urmatoarele: analizarea probelor biochimice si hematologice, analizarea probelor bacteriologice, asigurarea protectiei impotriva contaminarii cu microbi, asigura conditiile pentru analizarea probei, realizarea antibiogramelor, recolteaza probele, sterilizarea materialelor si instrumentelor sanitare, utilizeaza intreaga aparatura de laborator cu care lucreaza, mentine in mod permanent conditiile igienico-sanitare optime in laboratorul de analize, completeaza documentele specifice activitatii de laborator, programeaza pacientii pentru investigatiile de specialitate recomandate de medici si aprovizioneaza permanent laboratorul de analize cu materiale si substante specifice.

Cod COR conex: 222 101 – Asistent Medical Generalist

Codul COR conex este cel pentru pozitia de Asistent Medical Generalist, deoarece nu exista un cod special pentru pozitia de Asistent Medical de Laborator.

Toate instructiunile proprii realizate de catre expertii companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros intocmite si actualizate permanent. Ele contin detalii foarte utile pentru multe situatii. Mai mult decat atat, este bine sa stiti faptul ca, orice Fisa de post realizata de noi poate fi adaptata imediat in functie de solicitarile si strategia dumneavoastra manageriala.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie in acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Fiselor de post realizate de catre specialistii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin email, ele putand fi utilizate imediat.
  2. Contin lucruri concrete si utile.
  3. Continutul lor este complex si cuprinde toate atributiile pe care le are persoana care detine functia respectiva.
  4. Sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei muncii in vigoare in momentul solicitarii.
  5. Fisele de post OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificari realizate de catre salariatii ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
  6. Fiind intocmite in amanunt, sunt documente cu adevarat functionale care contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.

Asteptam sa colaboram cat mai curand si in acest domeniu cu reprezentantii companiei dumneavoastra!