190.00 lei + TVA

[shortcode-variables slug=”sc-page-title”] de accidentare si imbolnavire profesionala este un document intocmit de catre un Evaluator de riscuri specializat din echipa OHSAS Experts, ce poate fi usor de editat, si de personalizat prin urmatorii parametrii:

Fisa Evaluare riscuri profesionale Sef Laborator in Industria Prelucratoare
Descriere:
Evaluare risc de accidentare si imbolnavire profesionala Sef Laborator in Industria Prelucratoare este un document intocmit de catre un Evaluator de riscuri specializat din echipa OHSAS Experts, ce poate fi usor de editat, si de personalizat prin urmatorii parametrii:
Aprobat de: Nume administrator societate/ director institutie
Functia: administrator societate/ director institutie
Nume societate/ institutie:

Evaluarea riscurilor Sef Laborator in Industria Prelucratoare este intocmita prin metoda I.N.C.D.P.M. si contine descrierea celor 4 elemente: mediul de munca, sarcina de munca, mijloacele de productie si executant.

Atentie: Plata se face inainte de a primi documentul.
Daca se doreste documentul stampilat de catre Evaluator, lucrarea de evaluare se va transmite prin curier la sediul Beneficiarului.

Evaluarea riscurilor pentru Sef Laborator in Industria Prelucratoare contine si Planul de Prevenire si Protectie pentru Sef Laborator in Industria Prelucratoare.

Evaluarea de riscuri Sef Laborator in Industria Prelucratoare este documentul cel mai important din punctul de vedere al Protectiei Muncii, lipsa unei evaluari fiind amendata cu 4000 de lei.

Comandati acum Evaluarea riscurilor pentru functia Sef Laborator in Industria Prelucratoare si primiti GRATUIT planul de Prevenire si Protectie pentru Sef Laborator in Industria Prelucratoare.

Evaluarea de riscuri pentru Sef Laborator in Industria Prelucratoare reprezinta radiografia postului de lucru la momentul evaluarii postului, tinandu-se cont de mijloacele de productie, de sarcina de munca si nu in ultimul timp de mediul de lucru al executantului.

Orice modificare ulterioara a celor 3 indici, necesita refacerea evaluarii de riscuri cat si a planului de prevenire si protective, tocmai pentru a reprezenta realitatea.

Comandati acum Evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala pentru functia Sef Laborator in Industria Prelucratoare si primiti GRATUIT planul de Prevenire si Protectie pentru Sef Laborator in Industria Prelucratoare.